Når du feirer halloween hjemme!

halloween at home
Hvem har sagt at halloween 2020 er avlyst? Alt er litt annerledes i år, men du kan likevel feire og la deg skremme hjemme med disse enkle halloween idéene! Festlig mat og drikke og halloween-aktiviteter for barn: lag en halloween som både voksen og barn vil huske.

HALLOWEEN IDEER TIL MAT

Karamelleple Mini Tacos

Karamellepler med en vri

Glem å lete etter eplene først - gå rett til den gode biten! Ta den tradisjonelle karamelleple-smaken og legg til en meksikansk vri - disse karamelleple-mini-tacoene er perfekte å dele. Bruk våre Mini Stand ‘N’ Stuff Tortillas for å lage en søt halloweendessert - utfordringen er å ikke spise dem opp før ungene får dem!
Enchilada Mini Tacos med biffkjøtt

Taco Boats med biffkjøtt

Sett tennene i disse enchilada mini tacosene med kjøtt i munnfull-størrelse! En familiefavoritt i party-format: i disse båtene samler du smaken av meksikanske enchilladas uten mye styr. Dette er perfekt mat for halloween filmkveld - bare legg blandingen i våre Mini Stand ‘N’ Stuff Tortillas og topp dem med revet ost for en enkel og familievennlig middag.

SLIK SKJÆRER DU UT ET GRESSKAR


Å skjære ut et gresskar hører med til de fineste halloween-tradisjonene og er en fin måte å være kreativ på. Enten du lager en tradisjonell "jack-o-lantern" eller ditt eget unike design, kan du følge disse enkle stegene for å skjære t gresskaret ditt.

1. PLANLEGG FØR DU KJØPER

Tenk ut hva du vil lage og kjøp et gresskar som passer. Små gresskar er fine for enkle lykter, men velg et som er større for intrikate mønstre eller bokstaver.

2. FORBEREDE, FORBEREDE, FORBEREDE

Det kan være fristende å slippe ungene løs på gresskarene med én gang, men et er mer moro hvis en voksen gjør litt forarbeider.


  • Bruk en stor kniv og skjær av toppen på gresskarene; lag et hakk i en av sidene, så det blir lett å sette på toppen igjen.

  • Så bruker du en stor skje til å skrape ut frøene og trådene i fruktkjøttet inni gresskaret. Kast eller oppbevar for å lage den kjempegode Pumpkin Spice-kremen du finner oppskrift på nedenfor!

  • Tørk av innsiden av gresskaret så det er klart for utskjæring.

3. TEGN OPP MØNSTERET DITT

Før du starter bør du bestemme hva du vil skjære ut, og først tegne det opp. Enten rett på gresskaret eller på et papir som du taper fast.

4. START MOROA

Nå er det på tiden å begynne å skjære! Hold godt øye med barn hele tiden og ikke få panikk hvis du gjør en feil. Ta en tannpirker og sett den løsnede delen tilbake på plass!

HALLOWEEN IDEER TIL DRIKKE

Meksikansk Screwdriver

Meksikansk Screwdriver

Sett en spiss på spøkelseskvelden med denne oppskriften på meksikansk Screwdriver. Nyt vår versjon av den tradisjonelle meksikanske sitrusdrinken med perfekt halloweenfarge. On the rocks, garnert med søt kanel rundt kanten og en sprut lime er dette den ultimate halloween-cocktailen.
Pumpkin Spice-krem

Pumpkin Spice-krem

Den søte smaken av gresskar på en kald dag er kvintessensen av høst. Ta hjem den varme smaken av din yndlings-caffe latte med vår Pumpkin Spice-krem - like god for barn som for voksne. Velg den familievennlige varianten av klassikeren, eller går for en whisky-basert versjon hvis du vil ha litt mer kick.