Enchilada Mini Tacos med biffkjøtt
						Beregnet tid
							45 minutter 
						
			
				
					Antall personer
					4
				
			
				
					Krydder skala
					  Medium 
				
			
				
					Ingredienser
					11
				
			Ingredienser
- 20g smør, smeltet
 - 1 pakke Old El Paso™ Stand 'N' Stuff Mini Soft Flour Tortillas
 - 1 ss vegetabilsk olje
 - 250g mager kjøttdeig
 - 1 løk, hakket
 - 1 fedd hvitløk, finhakket
 - 1 glass Old El Paso™ Taco Sauce
 - 75ml vann
 - 2 ss Old El Paso™ Sliced Green Jalapeños, avrent og hakket
 - 60g Cheddarost, revet
 - 2 vårløk, renset og hakket
 
Slik gjør du
- Forvarm ovnen til 190 °C (170 °C varmluftovn), gass på 5.
 - Pensle mini tortillaene med det smeltede smøret og sett dem i en stor, firkantet ildfast form. Stek i 5 - 8 minutter til de er brune og faste å ta på. Tortillaene blir sprø når de kjølner.
 - I mellomtiden varmer du oljen i en stekepanne med slippbelegg på medium varme. Stek løken i 5 minutter før du har i hvitløk og kjøtt og steker videre i 5 minutter mens du rører hele tiden, til kjøttet er brunt. Hell av ekstra fett.
 - Rør inn jalapeños, saus og vann og la surre i 10 minutter, til røren tykner. Rør om av og til.
 - Legg blandingen i tortillaene og topp med revet ost. Stek i 8 - 10 minutter, til osten har smeltet. Server med et dryss av hakket vårløk.
 
Eksperttips
- Mange rundt bordet? Denne oppskriften er lett å doble - bare bruk dobbel mengde av ingrediensene og 2 former.
 - For en mildere smak kan du bytte ut jalapeños med 1 grønn paprika.