Enchilada Mini Tacos med biffkjøtt
Beregnet tid
45 minutter
Antall personer
4
Krydder skala
Medium
Ingredienser
11
Ingredienser
- 20g smør, smeltet
- 1 pakke Old El Paso™ Stand 'N' Stuff Mini Soft Flour Tortillas
- 1 ss vegetabilsk olje
- 250g mager kjøttdeig
- 1 løk, hakket
- 1 fedd hvitløk, finhakket
- 1 glass Old El Paso™ Taco Sauce
- 75ml vann
- 2 ss Old El Paso™ Sliced Green Jalapeños, avrent og hakket
- 60g Cheddarost, revet
- 2 vårløk, renset og hakket
Slik gjør du
- Forvarm ovnen til 190 °C (170 °C varmluftovn), gass på 5.
- Pensle mini tortillaene med det smeltede smøret og sett dem i en stor, firkantet ildfast form. Stek i 5 - 8 minutter til de er brune og faste å ta på. Tortillaene blir sprø når de kjølner.
- I mellomtiden varmer du oljen i en stekepanne med slippbelegg på medium varme. Stek løken i 5 minutter før du har i hvitløk og kjøtt og steker videre i 5 minutter mens du rører hele tiden, til kjøttet er brunt. Hell av ekstra fett.
- Rør inn jalapeños, saus og vann og la surre i 10 minutter, til røren tykner. Rør om av og til.
- Legg blandingen i tortillaene og topp med revet ost. Stek i 8 - 10 minutter, til osten har smeltet. Server med et dryss av hakket vårløk.
Eksperttips
- Mange rundt bordet? Denne oppskriften er lett å doble - bare bruk dobbel mengde av ingrediensene og 2 former.
- For en mildere smak kan du bytte ut jalapeños med 1 grønn paprika.