Enchilada Mini Tacos med biffkjøtt

Enchilada Mini Tacos med biffkjøtt

Liker du enchilladas men orker ikke alt arbeidet med å fylle og rulle? Her kommer en enklere variant - all smaken i bitstørrelse!
Beregnet tid 45 minutter
Antall personer 4
Krydder skala Medium
Ingredienser 11

Ingredienser

  • 20g smør, smeltet
  • 1 pakke Old El Paso™ Stand 'N' Stuff Mini Soft Flour Tortillas
  • 1 ss vegetabilsk olje
  • 250g mager kjøttdeig
  • 1 løk, hakket
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 glass Old El Paso™ Taco Sauce
  • 75ml vann
  • 2 ss Old El Paso™ Sliced Green Jalapeños, avrent og hakket
  • 60g Cheddarost, revet
  • 2 vårløk, renset og hakket

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 190 °C (170 °C varmluftovn), gass på 5.
  2. Pensle mini tortillaene med det smeltede smøret og sett dem i en stor, firkantet ildfast form. Stek i 5 - 8 minutter til de er brune og faste å ta på. Tortillaene blir sprø når de kjølner.
  3. I mellomtiden varmer du oljen i en stekepanne med slippbelegg på medium varme. Stek løken i 5 minutter før du har i hvitløk og kjøtt og steker videre i 5 minutter mens du rører hele tiden, til kjøttet er brunt. Hell av ekstra fett.
  4. Rør inn jalapeños, saus og vann og la surre i 10 minutter, til røren tykner. Rør om av og til.
  5. Legg blandingen i tortillaene og topp med revet ost. Stek i 8 - 10 minutter, til osten har smeltet. Server med et dryss av hakket vårløk.

Eksperttips

  • Mange rundt bordet? Denne oppskriften er lett å doble - bare bruk dobbel mengde av ingrediensene og 2 former.
  • For en mildere smak kan du bytte ut jalapeños med 1 grønn paprika.