Chips & Dips

Våre chips & dips er perfekt tilbehør til middag eller som forrett til din meksikanske yndlingsrett.

Hva er det som gjør Old El Paso Tortilla Chips så populære? Chipsene våre er laget med 100 % kornet mais istedet for finmalt mel og inneholder i ingen konserveringsstoffer. Sprrrøtt! Og alle kan spise dem siden vi sørger for at de er garantert frie for gluten. Mmhhh

Sjekk ut alle variantene av deilige ovnsbakte meksikanske tortilla chips med forskjellig smaker og former. Tortilla chips er topp med en dipp - alt fra guacamole til salsa - når du vil ha en snack eller hvis du lager en deilig haug med nachos!

Har du oppdaget den spesielle formen på Tortilla bowls - hvorfor dyppe når du kan øse? Den nye formen er perfekt for både dypping og å lage en fylt forrett. Prøv den i dag - se om du klarer å motstå sprøheten!

Nye Tortilla Bowls - perfekt som smårett, perfekt til dipping!

Tortillas Bowls unike form revolusjonerer måten du spiser chips på. Du kan fylle dem med ditt favorittfyll, uavhenig hvor rennende det er. Hva med å servere dem som en forrett? Den unike formen gjør også at de kan forberedes med ferkse ingrendienser på forhånd, og at de kan serveres på et brett eller fat. De er perfekte å dele i alle anledninger med venner og familie. Hvorfor dippe når du kan scoope?

Chips & Dips

Tortilla Bowls sprø smårett med avokado og cherrytomater


Perfekt som forrett! Tortilla Bowls sprø smårett med avokado og cherrytomater