![Ovnsgratinerte nachos](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-no%2Foepp%2Frecipes%2Fovnsgratinerte-nachos-hero.png%3Fw%3D800%26rev%3Ddbccfcfb56ef484aa740aabd306416ca 1540w)
Ovnsgratinerte nachos
Ingredienser
9
Ingredienser
- 600 g kjøttdeig
- 1 finhakket hvitløksbåt
- 2 ss rapsolje
- 1 ss spisskummen
- 1 dl vann
- 1 boks Old El Paso Jalapeños
- 1 pose Old El Paso Nachips™, ca. 40 stk.
- 2 dl revet cheddarost
- Salt og pepper
Slik gjør du
- Hell rapsoljen i en het panne og stek kjøttdeigen sammen med hvitløken. Tilsett vann, spisskummen og 3 ss finhakket Mixed Chilies.
- La det småkoke i 5 min og smak til med salt og pepper. Hvis du vil ha litt sterkere smak, kan du tilsette mer Mixed Chilies.
- Fordel røren og deretter cheddarosten på maischipsen og gratiner i ovn ved 225 °C til chipsen har fått en gyllenbrun farge.
- Server på et pent serveringsfat, gjerne sammen med guacamole.