![Nacho con queso](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-no%2Foepp%2Frecipes%2Fnacho-con-queso-hero.png%3Fw%3D800%26rev%3D998fea1991d94a6a95868f330f2b32e6 1540w)
Nacho con queso
Ingredienser
6
Ingredienser
- 1 pose Old El Paso™ Nachips™
- 1 boks Old El Paso™ Jalapeños
- 1 boks Old El Paso™ Thick 'n' Chunky Salsa
- 150 g cheddarost, skivet eller revet
- crème fraîche eller rømme
- crème fraîche eller rømme
Slik gjør du
- Forvarm ovnen til 180 °C, og fordel nachipsen på en plate med bakepapir.
- Fordel jalapeños jevnt over chipsen med fingrene, og topp med ost.
- Sett dem inn i ovnen, og stek i ca. 5-10 minutter til osten er smeltet (varmen kan variere i ulike ovner, så vær nøye med å passe på).
- Sett hele platen på bordet, og server med forskjellige dipsauser, f.eks. Old El Paso™ Thick 'n' Chunky Salsa, creme fraîche, rømme eller guacamole. Så er det bare å dyppe og nyte.
Eksperttips
- Hvis du vil ha retten litt fyldigere, kan du legge en klatt kjøttdeig på nachipsen før du gratinerer dem i ovnen!