Matpakkeidéer med Tortilla Pockets

packed lunch ideas
Glem brødskiver og gled deg til matpakker som hele familien gleder seg til. Enten du er fysen på noe søtt eller surt, varmt eller kaldt - disse lunchidéene er superenkle å lage. Tortilla Pockets passer perfekt i matboksen: Fyll den opp og dra avgårde!

Ost og skinke-tortillalommer

En salt variant: Tortilla Pockets med skinke & ost

Gjør det enkelt med smakfulle skinke & ost-tortillalommer - et lite måltid med sprø salat og saftige tomater. Denne oppskriften er perfekt i en skole-matpakke - gjør den klar på kvelden og oppbevar den i kjøleskapet til neste dag. Prøv deg fram med hvilken type ost du vil bruke og server sammen med våre Original Nachips™ for litt ekstra biss!
Kylling fajita Tortilla Pockets

En meksikansk variant: Kylling Fajita Tortilla Pockets

Denne klassiske meksikanske retten gir et ekstra løft til lunchen din. Med litt grønnsaker, god ost og saftig kylling har du en perfekt lunch på hjemmekontoret. Med våre Tortilla Pockets er det enda enklere å spise fajitas - bare fyll dem opp og ta en bit!

HVA ER TORTILLA POCKETS?

Tortilla Pockets er formet for å gjøre slutt på sølete måltider! Den smaker akkurat som de deilige Old El Paso tortillaene du kjenner, men de er tette i bunnen for å hindre at det drypper og søler. Perfekt når ungene skal lage sin egen mat: Bare fyll dem opp lagvis og skap ditt eget mesterverk! Like gode varme som kalde: Prøv de enkle oppskriftene våre og ta med deg Tortilla Pockets til lunch.

Tortilla Pockets fra middelhavet

En frisk variant: Tortilla Pockets fra middelhavet

Fylt opp med sprø grønnsaker, kremet hummus og deilig ost: Våre middelhavs Tortilla Pockets gir ekstra energi på ettermiddagen. Mix & match grønnsakene du har hjemme og topp med fetaost for enkel vegetarisk lunch med flair fra Middelhavet. Legg dem i matboksen som skolemat eller spis dem på tur med familien.
Vegetarisk mais, søtpotet & ost-tortillalommer

En vegetarisk variant: Tortilla Pockets med søtpotet & ost

Vil du heller ha en vegetarisk lunchidé? Prøv en oppskrift med søtpotet & ost i Tortilla Pockets for en smakfull rett som er like god kald som varm. Få opp farten med ditt eget valg av ost - fra klassisk cheddar til mozzarella - eller bytt ut søtpoteten med gresskar!

TORTILLA POCKETS LUNCH TIPPS

  • Våre Tortilla Pockets kommer pakket som to sett med 4 tortillas, så du kan forberede i to omganger og oppbevare dem i kjøleskapet - perfekt når du vil prøve ut forskjellige lunchalternativer!

  • Trenger du en ekstra hånd når Pocketene skal fylles? Legg dem i en kopp og bruk begge hender for å fylle.

  • Bruk en liten stekespade til å dytte ingrediensene inn i Pocketene og pass på at de blir ordentlig fulle!

  • Liker du å planlegge? Gjør i stand Pocketene kvelden i forveien, pakk dem i plastfolie og oppbevar dem i kjøleskap, klare for lunch neste dag.

  • Lager du vegansk eller vegetariansk mat? Pass på at du leser innholdsfortegnelsen for å være sikker på at ingrediensene oppfyller de kravene du stiller. Produkter og kilder til ingredienser kan endres.