![Kylling fajita Tortilla Pockets](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-no%2Foepp%2Frecipes%2Fchicken-fajita-tortilla-pockets-hero.png%3Fw%3D800%26rev%3D6f4ba8251add40b799cadd6c2dd4035e 1540w)
Kylling fajita Tortilla Pockets
Beregnet tid
25 minutter
Antall personer
4
Krydder skala
Mild
Ingredienser
11
Ingredienser
- 1 pakke Old El Paso™ Tortilla Pockets™
- 4 ss Old El Paso™ Thick 'N Chunky Salsa
- 1 ss olivenolje
- 500 g kyllingfilet, i tynne skiver
- 1 rød paprika, skåret i skiver
- 1 grønn paprika, skåret i skiver
- 1 rød løk, i skiver
- 100 g revet cheddarost
- 1/2 isbergsalat, i tynne strimler
- 2 modne avokadoer, moset uten skall og stein
- 100 g cherrytomater, delt i fire
Slik gjør du
- Varm oljen i en stekepanne med slippbelegg på høy varme. Stek kyllingen i 5 minutter, rør godt, til den er gylden. Ha i paprika og løk og stek videre i 3-4 minutter. Band inn krydderblandingen og 2 ss vann og la koke videre i 1-2 minutter.
- Varm opp tortillalommene slik det angis på pakken.
- Server de varme tortillalommene med paprika og kylling-blandingen, ost, salat, avokado, tomater og salsaen i boller hver for seg og la alle bestemme sitt eget fyll.
Eksperttips
- For ekstra fyrig smak, kan du legge til 2 hakkede chillier (uten frøene) når du steker kyllingen.
- Limebåter, rømme og litt frisk koriander er prikken over i-en på disse klassiske fajitaene.