Vegetarisk mais, søtpotet & ost-tortillalommer

Vegetarisk mais, søtpotet & ost-tortillalommer

Disse smakfulle tortillalommene lager du når du trener dem eller en dag i forveien!
Beregnet tid 35 minutter
Antall personer 4
Krydder skala Mild
Ingredienser 11

Ingredienser

  • 1 pakke Old El Paso™ Tortilla Pockets™
  • 1 pose Old El Paso™ Sweet Paprika & Garlic Seasoning Mix for Tacos
  • 1 ss olivenolje
  • 1 søtpotet (ca. 300 g), skrelt og skåret i tynne skiver
  • 1 rød løk, i skiver
  • 2 røde paprika, i skiver
  • 2 modne avokadoer, moset, uten skall og stein
  • Juice fra 1 lime
  • 8 hjertesalat-blader
  • 1 ss hakket koriander
  • 100 g revet cheddarost

Slik gjør du

  1. Varm oljen i en stor stekepanne over medium-sterk varme og stek potetskiver, løk og paprika i 5 minutter under omrøring. Senk varmen og ha i 2 ss vann. Legg på lokk og kok i 10 - 15 minutter til myke, rør om av og til. Ha i krydderblandingen og kok videre ett minutt; hell i mer vann hvis nødvendig.
  2. Varm opp tortillalommene slik det angis på pakken. Bland avocadoen med limejuicen og smak til.
  3. Server de varme tortillalommene med søtpotet og paprika-blandingen, salatbladene, most avokado, koriander og ost i boller hver for seg og la alle bestemme sitt eget fyll.

Eksperttips

  • Bytt ut cheddaren med revet mozzarella eller emmentaler eller smuldret fetaost.
  • Søtpotet kan gjerne erstattes med gresskar.
  • GJØR KLART PÅ FORHÅND - kjøl ned fyllet etter tillagning og fyll tortillalommene. Pakk inn i folie og oppbevar til lunch.
  • Lager du vegetarmat? Les alltid på pakken for å forvisse deg om at alle ingrediensene er vegetariske. Produkter og ingredienser kan endres.