Vegetarisk mais, søtpotet & ost-tortillalommer
Beregnet tid
35 minutter
Antall personer
4
Krydder skala
Mild
Ingredienser
11
Ingredienser
- 1 pakke Old El Paso™ Tortilla Pockets™
- 1 pose Old El Paso™ Sweet Paprika & Garlic Seasoning Mix for Tacos
- 1 ss olivenolje
- 1 søtpotet (ca. 300 g), skrelt og skåret i tynne skiver
- 1 rød løk, i skiver
- 2 røde paprika, i skiver
- 2 modne avokadoer, moset, uten skall og stein
- Juice fra 1 lime
- 8 hjertesalat-blader
- 1 ss hakket koriander
- 100 g revet cheddarost
Slik gjør du
- Varm oljen i en stor stekepanne over medium-sterk varme og stek potetskiver, løk og paprika i 5 minutter under omrøring. Senk varmen og ha i 2 ss vann. Legg på lokk og kok i 10 - 15 minutter til myke, rør om av og til. Ha i krydderblandingen og kok videre ett minutt; hell i mer vann hvis nødvendig.
- Varm opp tortillalommene slik det angis på pakken. Bland avocadoen med limejuicen og smak til.
- Server de varme tortillalommene med søtpotet og paprika-blandingen, salatbladene, most avokado, koriander og ost i boller hver for seg og la alle bestemme sitt eget fyll.
Eksperttips
- Bytt ut cheddaren med revet mozzarella eller emmentaler eller smuldret fetaost.
- Søtpotet kan gjerne erstattes med gresskar.
- GJØR KLART PÅ FORHÅND - kjøl ned fyllet etter tillagning og fyll tortillalommene. Pakk inn i folie og oppbevar til lunch.
- Lager du vegetarmat? Les alltid på pakken for å forvisse deg om at alle ingrediensene er vegetariske. Produkter og ingredienser kan endres.