Vegetarisk mais, søtpotet & ost-tortillalommer

Vegetarisk mais, søtpotet & ost-tortillalommer

Disse smakfulle tortillalommene lager du når du trener dem eller en dag i forveien!
  • Beregnet tid 35 minutter
  • Krydder skala Mild
  • Antall personer 4
  • Ingredienser 11

Ingredienser

  • 1 pakke Old El Paso™ Tortilla Pockets™
  • 1 pose Old El Paso™ Sweet Paprika & Garlic Seasoning Mix for Tacos
  • 1 ss olivenolje
  • 1 søtpotet (ca. 300 g), skrelt og skåret i tynne skiver
  • 1 rød løk, i skiver
  • 2 røde paprika, i skiver
  • 2 modne avokadoer, moset, uten skall og stein
  • Juice fra 1 lime
  • 8 hjertesalat-blader
  • 1 ss hakket koriander
  • 100 g revet cheddarost

Slik gjør du

  • Varm oljen i en stor stekepanne over medium-sterk varme og stek potetskiver, løk og paprika i 5 minutter under omrøring. Senk varmen og ha i 2 ss vann. Legg på lokk og kok i 10 - 15 minutter til myke, rør om av og til. Ha i krydderblandingen og kok videre ett minutt; hell i mer vann hvis nødvendig.
  • Varm opp tortillalommene slik det angis på pakken. Bland avocadoen med limejuicen og smak til.
  • Server de varme tortillalommene med søtpotet og paprika-blandingen, salatbladene, most avokado, koriander og ost i boller hver for seg og la alle bestemme sitt eget fyll.

Tips

Bytt ut cheddaren med revet mozzarella eller emmentaler eller smuldret fetaost.

Søtpotet kan gjerne erstattes med gresskar.

GJØR KLART PÅ FORHÅND - kjøl ned fyllet etter tillagning og fyll tortillalommene. Pakk inn i folie og oppbevar til lunch.

Lager du vegetarmat? Les alltid på pakken for å forvisse deg om at alle ingrediensene er vegetariske. Produkter og ingredienser kan endres.