Tacopai med kylling, edamerost og sitron

Ingredienser

  • 1 paiform
  • 1 paiskall
  • 1 grillet kylling
  • 1 hvitløksbåt
  • 1 rødløk
  • 100 g revet edamerost (gjerne vellagret)
  • 2 dl melk
  • 2 egg
  • 100 g bladspinat
  • 1 sitron
  • 2 ts Taco Spice Mix
  • Salat:
  • 0,25 reddik
  • 0,5 agurk
  • 1 gulrot
  • 1 ss sitronsaft
  • 2 ss olivenolje
  • 0,5 ts Taco Spice Mix

Produkter i oppskriften

Slik gjør du

  1. Rensk kyllingen og bland kjøttet med strimlet løk og ost. Fordel blandingen i paiskallet.
  2. Bland melk med egg og revet sitronskall.
  3. Slå eggeblandingen over paiskallet og stek ved 175 °C i 25 minutter eller til blandingen har stivnet.

Salat:

  1. Skrell reddik, agurk og gulrot og skjær i skiver.
  2. Bland med salt, tacokrydder, sitronsaft og olivenolje.