Ovnsbakte banan- og sjokoladechimichangas

Ingredienser

  • 4 pakke med 8 Old El Paso™ Flour Tortillas Medium
  • 800 g sjokolade med chili, grovt hakket
  • 32 modne bananer, skivede
  • 8 ss strøsukker
  • 8 ss solsikkeolje
  • 4 ts malt kanel
  • Vaniljeis til servering

Slik gjør du

  • Varm ovnen til 200 °C (175 °C for varmluftsovn). Varm Old El Paso™ Flour Tortillas ifølge instruksjonene på pakken.
  • Bland sukker og kanel i en liten skål.
  • Legg en skivet banan i midten av en Old El Paso™ Flour Tortilla, og strø deretter over litt av sjokoladen. Brett inn sidene slik at de møtes på midten, vend tortillaen opp ned, legg den brettede siden ned på en bakeplate. Pensle på litt olje og strø over kanelsukkeret. Gjenta punkt 3 for å få åtte utsøkte banan-sjokladechimichangas.
  • Stek i 10 minutter til oversiden er gyllenbrun og boblete.
  • Serveres deilig varme direkte fra ovnen med en stor skje vaniljeis på hver chimichanga.