Kylling enchiladas

Kylling enchiladas

Legg litt ekstra oomp til kyllingen med hvitløk, lime og friske urter.
  • Beregnet tid 45 minutter
  • Krydder skala Mild
  • Ingredienser 10

Ingredienser

  • Stekespray eller olje
  • 250g Old El Paso™ Cooking Sauce for Enchiladas
  • 1 liten neve koriander, hakket, pluss litt ekstra for servering
  • 1 liten neve flat persille, hakket
  • 1 ss limejuice
  • 2 hvitløksfedd
  • 300 g stekt kylling eller kalkun, revet
  • 110 g revet mozzarellaost
  • 8 Old El Paso™ Restaurante Mini Super Soft Flour Tortillas
  • 1 medium lime, skåret i båter

Slik gjør du

  • Forvarm ovnen til 200 °C (170 °C varmluftovn), gass på 4. Smør en 1,5 liter form med stekespray eller olje.
  • Ha enchiladasausen, koriander, persille, limejuice og hvitløk i en blender eller husholdningsmaskin. Kjøres på 30 sek. til blandingen er jevn.
  • Bland sammen kyllingen og 3/4 (omtrent 80 g) av osten i en liten bolle. Spre kyllingblandingen på tortillaene. Rull tortillaene rundt kyllingblandingen og legg dem i formen med skjøten ned. Hell sausblandingen over enchiladaene. Strø over resten av osten.
  • Stek, dekket med folie, i 15 minutter; fjern folien og stek videre i 5 -10 minutter eller til gyldne. Serveres med limebåter og ekstra koriander.

Tips

• Serveres med guacamole og rømme.
• Du kan gjerne bruke cheddar som alternativ til mozzarella.