Easy Beef Enchiladas

Enkle biff-enchilada

Prøv disse enkle, biff-enchiladaene med ost, som passer godt med en dristig saus og mild chili.
  • Beregnet tid
  • Mild Krydder skala
  • Ingredienser

Ingredienser

  • Formfett eller 1/2 teskje olje til smøring
  • 1/2 spiseskje vegetabilsk olje
  • 500 g kjøttdeig av storfe
  • 2 glass (344 g) Old El Paso™ Enchiladasaus
  • 1 grønn chili, hakket
  • 10 Old El Paso™ Super Soft Mini Flour Tortillas
  • 175g cheddar, revet
  • 2 vårløk i skiver

Slik gjør du

  • Forvarm ovnen til 190 °C (varmluft 170 °C). Smør en 33 x 23 cm (ca. 2,5 liter) ildfast form med olje.
  • Varm oljen i en stor non-stick stekepanne og stek kjøttdeigen av storfe i 5–7 minutter, på middels høy varme, rør av og til, til den er gjennomstekt. Rør inn halvparten av enchilada-sausen med chili.
  • Fordel halvparten av den gjenværende enchilada-sausen nederst i formen. Fordel storfekjøttblanding mellom tortillaene og topp hver med 1 spiseskje ost. Rull tortillaene tett rundt fyllet og legg dem med sømsiden ned i formen. Topp med resten av sausen og dryss over resten av osten.
  • Stek i 20–25 minutter eller til den er varm og du ser bobler. La dem stå i 5 minutter før servering.

Pynt med tomatterninger, ferske korianderblader, vårløk eller avokadoterninger.