Ceviche de pescado på limemarinert torskefilet med ananas og strimlede reddiker

Denne retten med marinert fisk er opprinnelig fra Peru, men presenteres her i meksikansk tapning. Den byr på en unik kombinasjon av syre, varme og sødme.

Ingredienser

  • 1 pakke Old el Paso™ Stand ‘N Stuff Mini™ Tortillas
  • 500 g torskefilet
  • Saft av 2 lime
  • Saft av 1 sitron
  • 1 rød chili
  • 1 krm chilipepper
  • 1 potte fersk koriander
  • 1 ss olivenolje
  • 2 dl fersk ananas
  • Salt & pepper

Slik gjør du

  • Skjær torsken i mindre biter.
  • Finhakk chilien, og skjær ananasen i mindre biter.
  • Bland alle ingrediensene, og smak til med salt og pepper.
  • La stå i minst 10 minutter før servering.
  • Fordel strimlede reddiker over.