BBQ Chips Limited Edition

BBQ Chips Limited Edition

Ta den deilige Mexi BBQ-smaken med deg hjem! Old El Paso tortillachips Mexi BBQ Limited Edition Nachips er en fantastisk kombinasjon av mild barbecue-røykaroma og meksikanske smaker som gjør en kveld midt i uken til en feiende fiesta. Disse meksikanske tortillachipsene er laget av 100 % kornet mais som gjør at de holder seg sprø og ikke blir myke når du setter dem i ovnen. De er helt topp for å dippe eller lage nachos med Mexi BBQ-smak. Old El Paso Mexi BBQ tortilla nachips med BBQ-smak er bare tilgjengelige i kort tid, så pass på å smake dem før de blir borte igjen! Venner og familie setter pris på at disse tortilla chipsene er glutenfrie, uten konserveringsmiddel og egnet for vegetarianere. Fyll disse tortilla nachipsene med Old El Paso Chunky Salsa, guacamole eller rømme og legg på litt ost for å lage den beste snacksen til spillekvelden!

Ingredienser

Hele maiskjerner, solsikkeolje (hoy oljesyre), kryddermiks (sukker, mysepermeat / vallepermeat pulver (inneholde melk/malk), salt, naturlig aromastoff, krydder (hvitlok, lok, cayennepepper, allehande), surhetsregulerende middel (natriumacetate, sitronsyre), melassepulver, rokt paprika, tomatpulver, aromastoffer, roykaroma, rapsolje, fargestoff (paprikaekstrakt)). Pakket i beskyttende atmosfære.

Kan inneholde spor av soya/soja, selleri, sennep.

Allergener

Alle Old El Paso™ vil gjennomgå forandringer fra tid til annen. Vi anbefaler derfor at du alltid leser innholdsfortegnelsen utenpå forpakningen før du kjøper et produkt, så du er sikker på hva det inneholder.