Vegetariske blomkåltacos, avokado og koriandersaus

Vegetariske blomkåltacos, avokado og koriandersaus

Beregnet tid 50 minutter
Antall personer 4
Krydder skala Mild
Ingredienser 18

Ingredienser

  • 1 pakke old El Paso™ glutenfrie tortillas
  • 1 ts. koranderpulver
  • 1 ts. paprika
  • 1/2 ts. spisskummen
  • 2 ts olivenolje
  • 1 blomkålhode
  • 2 avokado
  • 1 lime, grønn
  • 1 liten, grønn pepper (frivillig)
  • 1 rød løk, i terninger
  • 1/2 bunt hakket koriander
  • salt
  • pepper

For yoghurtsausen

  • 1 beger gresk yoghurt
  • 1 ts. karri
  • 1 ts. sterk sennep
  • salt
  • pepper

Slik gjør du

  1. Varm ovnen til 190 °C. Skjær opp blomkålen i biter, legg dem i en ildfast form og hell på litt olivenolje, malt koriander, paprika og spisskummen. Ta på salt og pepper og sett i ovnen i 20-25 minutter; rør om en gang ved halvgått tid.
  2. Skrell avokadoene og skjær dem i staver, dynk dem med limejuicen.
  3. Bland ingrediensene til yoghurtsausen og sett den kaldt.
  4. Ta old El Paso™ glutenfrie tortillas ut av forpakningen og løse dem fra hverandre. Pakk dem inni folie og la dem varme i ovnen i 10 minutter.
  5. Legg noen buketter blomkål, noen skiver avokado, hakket grønn pepper hvis du bruker, og noen få biter rødløk på hver tortilla. Ta på yoghurtsaus og dryss over fersk koriander.

Eksperttips

  • Du kan gjerne sette alle ingrediensene på bordet og la hver gjest lage seg sin yndlingstaco. Et genialt måltid, som er lett å dele med familie og venner.

Produkter i oppskriften