![Vegetariske blomkåltacos, avokado og koriandersaus](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-no%2Foepp%2Frecipes%2Fvegetariske-blomkltacos-avokado-og-koriandersaus-hero.png%3Fw%3D800%26rev%3D67396fc24b1b444c9638f7c741a2af85 1540w)
Vegetariske blomkåltacos, avokado og koriandersaus
Beregnet tid
50 minutter
Antall personer
4
Krydder skala
Mild
Ingredienser
18
Ingredienser
- 1 pakke old El Paso™ glutenfrie tortillas
- 1 ts. koranderpulver
- 1 ts. paprika
- 1/2 ts. spisskummen
- 2 ts olivenolje
- 1 blomkålhode
- 2 avokado
- 1 lime, grønn
- 1 liten, grønn pepper (frivillig)
- 1 rød løk, i terninger
- 1/2 bunt hakket koriander
- salt
- pepper
For yoghurtsausen
- 1 beger gresk yoghurt
- 1 ts. karri
- 1 ts. sterk sennep
- salt
- pepper
Slik gjør du
- Varm ovnen til 190 °C. Skjær opp blomkålen i biter, legg dem i en ildfast form og hell på litt olivenolje, malt koriander, paprika og spisskummen. Ta på salt og pepper og sett i ovnen i 20-25 minutter; rør om en gang ved halvgått tid.
- Skrell avokadoene og skjær dem i staver, dynk dem med limejuicen.
- Bland ingrediensene til yoghurtsausen og sett den kaldt.
- Ta old El Paso™ glutenfrie tortillas ut av forpakningen og løse dem fra hverandre. Pakk dem inni folie og la dem varme i ovnen i 10 minutter.
- Legg noen buketter blomkål, noen skiver avokado, hakket grønn pepper hvis du bruker, og noen få biter rødløk på hver tortilla. Ta på yoghurtsaus og dryss over fersk koriander.
Eksperttips
- Du kan gjerne sette alle ingrediensene på bordet og la hver gjest lage seg sin yndlingstaco. Et genialt måltid, som er lett å dele med familie og venner.