Vegetariske blomkåltacos, avokado og koriandersaus
Beregnet tid
50 minutter
Antall personer
4
Krydder skala
Mild
Ingredienser
18
Ingredienser
- 1 pakke old El Paso™ glutenfrie tortillas
- 1 ts. koranderpulver
- 1 ts. paprika
- 1/2 ts. spisskummen
- 2 ts olivenolje
- 1 blomkålhode
- 2 avokado
- 1 lime, grønn
- 1 liten, grønn pepper (frivillig)
- 1 rød løk, i terninger
- 1/2 bunt hakket koriander
- salt
- pepper
For yoghurtsausen
- 1 beger gresk yoghurt
- 1 ts. karri
- 1 ts. sterk sennep
- salt
- pepper
Slik gjør du
- Varm ovnen til 190 °C. Skjær opp blomkålen i biter, legg dem i en ildfast form og hell på litt olivenolje, malt koriander, paprika og spisskummen. Ta på salt og pepper og sett i ovnen i 20-25 minutter; rør om en gang ved halvgått tid.
- Skrell avokadoene og skjær dem i staver, dynk dem med limejuicen.
- Bland ingrediensene til yoghurtsausen og sett den kaldt.
- Ta old El Paso™ glutenfrie tortillas ut av forpakningen og løse dem fra hverandre. Pakk dem inni folie og la dem varme i ovnen i 10 minutter.
- Legg noen buketter blomkål, noen skiver avokado, hakket grønn pepper hvis du bruker, og noen få biter rødløk på hver tortilla. Ta på yoghurtsaus og dryss over fersk koriander.
Eksperttips
- Du kan gjerne sette alle ingrediensene på bordet og la hver gjest lage seg sin yndlingstaco. Et genialt måltid, som er lett å dele med familie og venner.