 
  
				Veganske Birria Tacos med blomkål
						Beregnet tid
							1 timer 
						
							20 minutter 
						
			
				
					Antall personer
					4
				
			
				
					Krydder skala
					  Mild 
				
			
				
					Ingredienser
					15
				
			Ingredienser
- 4 Old El Paso™ Super Soft Regular Flour Tortillas
- 1 lite blomkålhode
- 100 gram brødrasp
- 100 gram mel
- 1 ts hvitløkspulver
- 1 ts paprika
- 90 ml plantebasert melk
- 1 flaske vegansk BBQ-saus
- 1/4 rødkål
- Liten bunt persille
- Liten bunt gressløk
- 1 gulrot
- 20 cl epleedikk
- 100 gram sukker
- Revet veganost som f.eks. kokosost
Slik gjør du
- Tilbered blomkålen
 Forvarm ovnen til 180 °C, og dekk et stekebrett med bakepapir. Bland sammen mel, plantebasert melk, hvitløk og paprika. Pisk til røren er jevn. Skjær opp blomkålen i mellomstore buketter. Dypp blomkålbukettene i røren, og vend dem i brødraspen. Legg dem på stekebrettet, og spre dem jevnt, slik at de blir ordentlig stekt. Stekes i 25 minutter.
- Mens blomkålen steker, blander du den veganske BBQ-sausen med olivenolje. Ta blomkålen ut av ovnen, og vend blomkålen i den veganske BBQ-sausen. Stek blomkålen i ytterligere 20 minutter til de er karamellisert.
- Tilbered syltede gulrøtter
 Skrell og skjær gulrøttene i tynne skiver, og sett til side. Varm opp epleedikk med litt sukker i en liten kasserolle på svak varme. Når du har blandet den godt, heller du den varme væsken over gulrøttene og lar dem marinere mens du lager resten av måltidet.
- Tilbered sausen
 Smelt 5 ss vegansk BBQ-saus og 2 ss kokoskrem, og bland det godt.
- Tilbered grønnsaker
 Vask grønnsakene og finskjær rødkålen. Grovhakk persillen og gressløken.
- Fyll dine tacos
 Legg en tortilla i en varm panne med litt smør. Stek i 1–2 minutter på hver side til den har fått litt farge.
- Når tortillaene er klare, tilsetter du litt rødkål og et par blomkålbuketter i hver tortilla. Dryss over gressløk, persille og revet kokosost. Server med sausen og nyt!
