Vegane, sprø tortillalommer med bønner & paprika

Vegane, sprø tortillalommer med bønner & paprika

Disse raske, enkle og mettende tortillalommene er en garantert suksess hos alle som smaker dem.
Beregnet tid 20 minutter
Antall personer 4
Krydder skala Mild
Ingredienser 8

Ingredienser

  • 1 pakke Old El Paso™ Tortilla Pockets™
  • 4 ss Old El Paso™ Thick 'N Chunky Salsa
  • 1 x 425 g boks Black Beans (230 g), avrent og skylt
  • 1 ss olivenolje
  • 1 løk, hakket
  • 2 røde paprika, frøene fjernet og skåret i skiver
  • 1 grønn paprika, frøene fjernet og skåret i skiver
  • 200 g hvitkål, i tynne skiver

Slik gjør du

  1. Varm oljen i en stor stekepanne over medium-sterk varme og stek løk og paprika i 5 minutter, rør ofte. Ha i de sorte bønnene, krydderblandingen og 2 ss vann, la koke videre i ett minutt under omrøring.
  2. Varm opp tortillalommene slik det angis på pakken.
  3. Server de varme tortillalommene med paprika og bønne-blandingen, hvitkål og salsaen i boller hver for seg og la alle bestemme sitt eget fyll.

Eksperttips

  • Bytt ut de sorte bønnene med en annen type hermetiske belgfrukter som du har i skapet, som f.eks. røde kidneybønner eller hvite bønner.
  • Paprika kan byttes ut med andre typer grønnsaker det går lett å steke, som f.eks. skivet sopp eller squash.
  • Lager du vegansk mat? Les alltid på pakken for å forvisse deg om at alle ingrediensene er vegane. Produkter og ingredienser kan endres.