![Tacos med reker](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-no%2Foepp%2Frecipes%2Ftacos-med-reker-hero-2.png%3Fw%3D800%26rev%3D3fa57428ac6d4f5e990df810b29f0be0 1540w)
Tacos med reker
Ingredienser
11
Ingredienser
- 1 pk. Old El Paso™ Taco Shells
- 300 g reker, rensede
- 5 soltørkede tomater, chilimarinerte
- 1 ss Old El Paso™ Jalapeños, i skiver
- 0,5 purreløk, strimlet
- smør eller margarin
- 1 pose Old El Paso™ Taco Spice Mix
- 1 dl Old El Paso™ Thick 'n' Chunky Salsa
- 0,5 juicen fra lime
- 1 ss flytende honning
- 2 dl finhakket persille eller koriander
Slik gjør du
- Fres tomater, purreløk og jalapeños i litt matfett. Tilsett kryddermiks og salsa. Rør om. La det småkoke på svak varme i ca. 5 minutter.
- Tilsett limesaft, honning, reker og persille. Varm opp alt sammen, og sett det til side.
- Varm tacoskjellene, lett trukket fra hverandre med pappen liggende, i en ovn på 175 °C i ca. 2-3 minutter.
- Legg fyllet i de varme tacoskjellene.
- Topp med Old El Paso™ Thick 'n' Chunky Salsa.