![Tacopizza med chorizo, oliven og kapers](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-no%2Foepp%2Frecipes%2Ftacopizza-med-chorizo-oliven-og-kapers-hero.png%3Fw%3D800%26rev%3D51a2d7a2c61a46dc90375dcb4c9c8312 1540w)
Tacopizza med chorizo, oliven og kapers
Ingredienser
12
Ingredienser
- 4 stk Old El Paso™ Flour Tortillas Medium
- 1 dl mais
- 8 skiver bacon
- 12 skiver chorizo
- 2 syltede paprika
- 2 krm Old El Paso™ Taco Spice Mix
- 4 ss Old El Paso™ Sliced Jalapeños
- 8 grønne oliven
- 8 små tomater i ulike farger
- 0,5 grønn squash
- 8 blomsterkapers
- 50 g revet cheddarost
Slik gjør du
- Del tomatene i to og skjær squashen i 1 cm tykke skiver.
- Bland tomatene og squashen med litt olivenolje og fres blandingen i en varm stekepanne. Krydre med salt og pepper.
- Skjær den syltede paprikaen i grove biter.
- Fordel alle ingredienser på tortillaene og topp med ost og tacokrydder.
- Stek så i ovnen på 220 grader i 10 minutter.