![Tacopai med kylling, edamerost og sitron](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-no%2Foepp%2Frecipes%2Ftacopai-med-kylling-edamerost-og-sitron-hero.png%3Fw%3D800%26rev%3Dfcd5533b6938410db8b6241d84f53ac3 1540w)
Tacopai med kylling, edamerost og sitron
Ingredienser
17
Ingredienser
- 1 paiform
- 1 paiskall
- 1 grillet kylling
- 1 hvitløksbåt
- 1 rødløk
- 100 g revet edamerost (gjerne vellagret)
- 2 dl melk
- 2 egg
- 100 g bladspinat
- 1 sitron
- 2 ts Taco Spice Mix
Salat
- 0,25 reddik
- 0,5 agurk
- 1 gulrot
- 1 ss sitronsaft
- 2 ss olivenolje
- 0,5 ts Taco Spice Mix
Slik gjør du
- Rensk kyllingen og bland kjøttet med strimlet løk og ost. Fordel blandingen i paiskallet.
- Bland melk med egg og revet sitronskall.
- Slå eggeblandingen over paiskallet og stek ved 175 °C i 25 minutter eller til blandingen har stivnet.
- Salat:
Skrell reddik, agurk og gulrot og skjær i skiver. - Bland med salt, tacokrydder, sitronsaft og olivenolje.