Svinekjøtt-burrito i slowcooker
						Beregnet tid
							8 timer 
						
							15 minutter 
						
			
				
					Antall personer
					9
				
			
				
					Krydder skala
					  Mild 
				
			
				
					Ingredienser
					8
				
			Ingredienser
- 1 kg svinebog uten bein
 - 1 boks (400 g) kidney- eller pintobønner, skylt og drenert
 - 1 pakke Old El Paso™ Spice Mix
 - 1 grønn chili, finhakket
 - 4 pakker (250 g) mikrobølgeovn-ris i meksikansk stil
 - 250 g meksikansk ost, revet
 - 1 romanosalat, i tynne skiver
 - 175g Old El Paso™ Thick 'n Chunky Salsa
 
Slik gjør du
- Hvis svinekjøttet kommer i netting eller er knyttet sammen, fjerner du nettingen eller trådene. Legg svinekjøttet i en slowcooker med bønnene, tacokrydderblandingen og chilien. Ta på lokk og stek på lav varmeinnstilling i 8 til 10 timer.
 - Lag risen i henhold til anvisningene på pakken.
 - Ta svinekjøttet ut av slowcookeren og over på en skjærefjøl hvor det kuttes i strimler. Legg svinekjøttet tilbake i slowcookeren og bland lett med bønnene.
 - Serve risen i dype skåler toppet med svinekjøtt, litt ost, salat og salsa.
 
Eksperttips
- Hvis du ikke kan få tak i meksikansk ost, bruker du cheddar i stedet.
 - Server gjerne med litt rømme og guacamole.