![Stand'N Stuff™ Taco med reker og slaw](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-no%2Foepp%2Frecipes%2Fprawn-slaw-hero.jpg%3Fw%3D800%26rev%3D5b86fd35ea8c4ee7a13e01631108fa72 1540w)
Stand'N Stuff™ Taco med reker og slaw
Beregnet tid
25 minutter
Antall personer
4
Krydder skala
Medium
Ingredienser
9
Ingredienser
Taco
- 500 g rå reker, med hale
- 1 spiseskje Old El Paso™ Taco Spice Mix
- 2 spiseskjeer olivenolje/vegetabilsk olje
- 1 stor håndfull koriander, finhakket frisk koriander eller cilantro
- 300 g hvit kål, i tynne skiver
- ½ agurk, raspet
- Saften av 1 lime
- 1 pakke Old El Paso™ Stand'N Stuff™ Soft Flour Tortillas
Til servering
- 2 lime, skåret i båter
Slik gjør du
- Legg rekene i kryddermiksblandingen i en mellomstor bolle og bland godt sammen. Varm oljen i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek rekene, i to omganger, i 3–4 minutter eller til rekene er litt stekt. Tilsett halvparten av korianderen og bland sammen.
- I mellomtiden blander du kål, agurk, resten av korianderen og limesaften i en mellomstor bolle for å lage en slaw.
- Fyll Stand‘N Stuff™ Tortillaene med slaw, de grillede rekene og klem lime over.
Eksperttips
- Tilsett raspet gulrot og chili til slawen for ekstra fyldighet og kryddersmak!
- Erstatt reker med kyllingbryst og stek som ovenfor, til kyllingen er gjennomstekt og har ingen rosa områder.