Sprøe Birria Tacos med fisk
Beregnet tid
35 minutter
Antall personer
4
Krydder skala
Mild
Ingredienser
13
Ingredienser
- 4 Old El Paso™ Super Soft Regular Flour Tortillas
- 200 gram torsk
- 100 gram mel
- 2 egg
- 200 gram brødrasp
- 1/2 slangeagurk
- 1 løk
- 1 stor tomat
- 1/4 kinakål
- 15 cl olivenolje
- 20 cl druekjerneolje
- 1 bunt dill
- 1 hvitløksfedd
Slik gjør du
- Tilbered torsken
Skjær torsken i 1-1,5 cm tykke skiver. - Ha mel på en tallerken. Ha brødraspen på en annen tallerken. Pisk forsiktig sammen 2 egg i en bolle.
- Varm en mellomstor stekepanne med druekjerneolje på middels varme før du dynker torsken. Vend fiskestykkene først i melet. Deretter i eggene. Tilslutt vender du fiskestykkene i brødrasp.
- Når druekjerneoljen er varm, steker du fiskestykkene i ca. 10 minutter til fisken er gjennomstekt og gyllenbrun i fargen.
- Lag dillpesto
Skyll av dillen, og finhakk den. Ha hakket dill, olivenolje, et hvitløksfedd og en klype salt i en blender, og kjør blandingen til du får en jevn saus. - Tilbered marinert løk
Skjær løken i tynne skiver, og legg den i en bolle med litt olivenolje. Tilsett salt og pepper etter smak. - Tilbered grønnsakene
Vask grønnsakene godt. Finhakk slangeagurken, tomaten og kinakålen. - Fyll din taco
Legg en tortilla i en varm panne med litt smør. Stek i 1–2 minutter på hver side til den har fått litt farge. - I hver taco legger du et fiskestykke, noen agurkskiver, tomat og kinakål. Legg den marinerte løken øverst som garnityr, og lukk tacoen.
- Server med dillpesto, og nyt!