![Sommerwraps med kylling og ruccola](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-no%2Foepp%2Frecipes%2Fsommerwraps-med-kylling-og-ruccola-hero.png%3Fw%3D800%26rev%3Df8548e0ab77f49c9b058aca4c9e7ce34 1540w)
Sommerwraps med kylling og ruccola
Ingredienser
12
Ingredienser
- 400 g kyllingfilet
- 1 ss Old El Paso Taco Spice Mix
- 2 ss olje
- 4 Old El Paso Flour Tortillas Medium
- 50 g ruccolasalat
- 0,25 skrellet agurk
- 8 cocktailtomater
- 2 ss olivenolje
- 2 ss rødvinseddik
- 0,5 rødløk
- 2 kvister basilikum
- Old El Paso Taco Sauce Medium
Slik gjør du
- Skjær kyllingen i strimler og krydre med salt og tacokrydder.
- Stek i het stekepanne i olje til fargen er gyllenbrun.
- Skjær agurken i små terninger og del tomatene, og skjær rødløken i skiver.
- Bland med vineddik, olivenolje, finhakket basilikum og salt.
- Fordel med salat i tortillaene og topp med tacosaus.