Saftige og spicy fajitas
Beregnet tid
30 minutter
Antall personer
3
Krydder skala
Mild
Ingredienser
10
Ingredienser
- 2 teskjeer paprikakrydder (søt)
- 1 teskje spisskummen
- 1/2 teskje chilikrydder
- 2 spiseskjeer olivenolje
- 500 gr kyllingbryst eller kylling filet (i tynne strimler)
- 1 rødløk (i tynne strimler)
- 1 paprika (i tynne strimler)
- 1 lime
- En gren med cherry tomater (kuttet i terninger)
- En håndfull med hakket koriander
Slik gjør du
- Tilberedning:
Bland paprikakrydder, spisskummen, chilikrydder, olje og kylling i en bolle og la krydderet absorbere. Varm en stor stekepanne og stek kyllingen i ca 5 minutter til den er godt stekt. Tilsett løk og paprika og stek i ca 2 minutter til. Press saft fra en halv lime over. - Varm Glutenfri Tortilla.
- I stekepannen - Varm stekepannen til middels varme og stek tortillaen på hver side i ca 10 sekunder. Pakk den inn i et kjøkkenhåndkle for å holde den varm.
- Mikrobølgeovn - åpne pakken med tortillaer og fjern pappen med instruksjoner.
- Varmes på høy styrke (1100 watt) i ca 30 sekunder.
- Fersk salsa: Bland cherry tomater, koriander og saft fra en halv lime.