Rask kylling-quesadilla

Rask kylling-quesadilla

Å mate en familie er en lek med denne middagen som er på bordet etter mindre enn 30 minutter.
Beregnet tid 25 minutter
Antall personer 4
Krydder skala Mild
Ingredienser 7

Ingredienser

Quesadilla

  • 175 g stekt kylling i biter
  • 125 g Old El Paso™ Thick 'n Chunky Salsa
  • 1 pakke Old El Paso™ Super Soft Regular Flour Tortillas (8 stykk)
  • Formfett
  • 225 g cheddar, revet

Til servering

  • Rømme
  • Old El Paso™ Thick 'n Chunky Salsa

Slik gjør du

  1. Bland kyllingen og salsaen i en liten bolle.
  2. Spray en side av hver tortilla med formfett. Legg siden med oljen ned i en stor (25 cm) non-stick stekepanne. Legg på et lag med 1/4 av kyllingblandingen og 1/4 av osten. Legg en annen tortilla på toppen deretter spray toppen av tortillaen med formfett.
  3. Stek uten lokk på middels varme i 2 minutter på hver side, til de er gyllenbrune. Gjør det samme med resten av tortillaene, kyllingblandingen og osten. Skjær hver quesadilla i stykker og server med rømme og ekstra salsa.

Eksperttips

  • For å lage rask kylling- og grønnsaks-quesadilla, kan du strø 2 spiseskjeer hakket tomat, 1 spiseskje skivet oliven og 1 spiseskje skivet vårløk oppå osten på hver quesadilla.