![Rask kylling-quesadilla](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-no%2Foepp%2Frecipes%2Fquick-chicken-quesadillas-hero.jpg%3Fw%3D800%26rev%3Db443ef84ceb44b4bb747d734781be7c4 1540w)
Rask kylling-quesadilla
Beregnet tid
25 minutter
Antall personer
4
Krydder skala
Mild
Ingredienser
7
Ingredienser
Quesadilla
- 175 g stekt kylling i biter
- 125 g Old El Paso™ Thick 'n Chunky Salsa
- 1 pakke Old El Paso™ Super Soft Regular Flour Tortillas (8 stykk)
- Formfett
- 225 g cheddar, revet
Til servering
- Rømme
- Old El Paso™ Thick 'n Chunky Salsa
Slik gjør du
- Bland kyllingen og salsaen i en liten bolle.
- Spray en side av hver tortilla med formfett. Legg siden med oljen ned i en stor (25 cm) non-stick stekepanne. Legg på et lag med 1/4 av kyllingblandingen og 1/4 av osten. Legg en annen tortilla på toppen deretter spray toppen av tortillaen med formfett.
- Stek uten lokk på middels varme i 2 minutter på hver side, til de er gyllenbrune. Gjør det samme med resten av tortillaene, kyllingblandingen og osten. Skjær hver quesadilla i stykker og server med rømme og ekstra salsa.
Eksperttips
- For å lage rask kylling- og grønnsaks-quesadilla, kan du strø 2 spiseskjeer hakket tomat, 1 spiseskje skivet oliven og 1 spiseskje skivet vårløk oppå osten på hver quesadilla.