
Quesadillas med geitost og spinat
Ingredienser
10
Ingredienser
- 400 g spinat
- smør til steking
- 0,5 hvitløksfedd
- 1 ts honning
- salt
- 200 g chèvreost
- 200 g reven ost
- 0,5 chilipepper, rød, finhakket
- 1 pakke Old El Paso™ Corn Tortillas
- Old El Paso™ Thick 'n' Chunky Salsa
Slik gjør du
- Stek spinaten i litt smør i en stekepanne på middels varme. Tilsett hvitløk, honning og litt salt. La blandingen renne av i et dørslag etter ca. et minutt.
- Fordel spinat, ost og chili på den ene siden av tortillalefsen. Brett over den ene kanten for å danne en halvmåne, og trykk til.
- Varm opp stekepannen, og stek tortillalefsene i litt smør på begge sider på svak varme til de er gyllenbrune og sprø.
- Skjær hver quesadilla i porsjonsbiter.
- Topp med Old El Paso™ Thick ’n’ Chunky Salsa.