Quesadilla med kylling, bønner og ost

Quesadilla med kylling, bønner og ost

Quesadilla blir en kjøttfull hovedrett med stekt kylling, svarte bønner og ris.
Beregnet tid 50 minutter
Antall personer 8
Krydder skala Mild
Ingredienser 10

Ingredienser

Quesadilla

  • 500 g stekt kylling i strimler eller finhakket
  • 1 rød paprika, hakket
  • 4 vårløk i tynne skiver
  • 1 boks (425 g) black beans, drenert, skylt
  • 125 g kokt hvit ris
  • 1 pakke Old El Paso™ Super Soft Regular Flour Tortillas (8 stykk)
  • 350g cheddar, revet
  • Formfett eller vegetabilsk olje

Til servering

  • 1 glass (226 g) Old El Paso™ Thick ‘n Chunky Salsa
  • 125 g rømme

Slik gjør du

  1. Bland kylling, paprika, vårløk, bønner og ris i en mellomstor bolle. Legg kyllingblandingen og litt revet ost på den ene halvdelen av en tortilla. Gjenta med resten av tortillaene slik at kyllingblandingen og osten blir jevnt fordelt mellom 8 tortillaer. Brett hver tortilla over fyllet og trykk den lett nedpå. Spray et tynt lag formfett på hver av de øverste halvdelene av tortillaene eller børst på et tynt lag olje.
  2. Sett en 30 cm non-stick stekepanne på middels/lav varme. Legg 2 fylte tortillaer om gangen, med de sidene med olje ned, på pannen. Stek i 4 til 5 minutter, snu én gang, til de er gyllenbrune og varme. Gjør det samme med resten av tortillaene. Skjer i stykker og server med salsa og rømme.

Eksperttips

  • Revet salat med skiver av oliven, avokado og tomater passer godt sammen med disse quesadillaene.