Quesadilla med kylling, bønner og ost
Beregnet tid
50 minutter
Antall personer
8
Krydder skala
Mild
Ingredienser
10
Ingredienser
Quesadilla
- 500 g stekt kylling i strimler eller finhakket
- 1 rød paprika, hakket
- 4 vårløk i tynne skiver
- 1 boks (425 g) black beans, drenert, skylt
- 125 g kokt hvit ris
- 1 pakke Old El Paso™ Super Soft Regular Flour Tortillas (8 stykk)
- 350g cheddar, revet
- Formfett eller vegetabilsk olje
Til servering
- 1 glass (226 g) Old El Paso™ Thick ‘n Chunky Salsa
- 125 g rømme
Slik gjør du
- Bland kylling, paprika, vårløk, bønner og ris i en mellomstor bolle. Legg kyllingblandingen og litt revet ost på den ene halvdelen av en tortilla. Gjenta med resten av tortillaene slik at kyllingblandingen og osten blir jevnt fordelt mellom 8 tortillaer. Brett hver tortilla over fyllet og trykk den lett nedpå. Spray et tynt lag formfett på hver av de øverste halvdelene av tortillaene eller børst på et tynt lag olje.
- Sett en 30 cm non-stick stekepanne på middels/lav varme. Legg 2 fylte tortillaer om gangen, med de sidene med olje ned, på pannen. Stek i 4 til 5 minutter, snu én gang, til de er gyllenbrune og varme. Gjør det samme med resten av tortillaene. Skjer i stykker og server med salsa og rømme.
Eksperttips
- Revet salat med skiver av oliven, avokado og tomater passer godt sammen med disse quesadillaene.