Quesadilla med chipotle-kylling
Beregnet tid
35 minutter
Antall personer
3
Krydder skala
Mild
Ingredienser
10
Ingredienser
- 3 spiseskjeer olivenolje
- 1/2 rød paprika, skåret i tynne strimler
- 1/2 stor løk i tynne skiver
- 125 g hermetisert eller frossen mais
- 375 g stekt kylling i strimler
- 110g cheddar, revet
- 1 spiseskje chipotle-saus
- 2 spiseskjeer hakket koriander
- 6 Old El Paso™ Super Soft Regular Flour Tortillas
- 6 spiseskjeer Old El Paso™ Thick ‘n Chunky Salsa
Slik gjør du
- I en 25 cm non-stick stekepanne varmer du 1 spiseskje olje på middels/høy varme. Tilsett paprika, løk og mais. Stek i 4–5 minutter eller til paprikaen og løken er myknet. Rør av og til. Ta pannen av platen og rør inn kylling, ost, chipotle-saus og koriander. Hell innholdet over i en annen beholder og vask pannen.
- Pensle den ene siden av hver tortilla med 2 spiseskjeer olje. Ta 1 tortilla og legg den med siden med oljen ned i pannen. Spre 2 spiseskjeer salsa på tortillaen. Bruk en skje til å ha ca. 1/3 av kyllingblandingen på tortillaen. Legg en annen tortilla på toppen med siden med oljen opp.
- Stek tortillaen i en panne på middels/høy varme i 1 til 2 minutter på hver side, eller til tortillaen er gyllen og osten er smeltet. Gjør det samme med resten av tortillaene, salsaen og kyllingblandingen. Skjær hver quesadilla i stykker til servering.
Eksperttips
- Server gjerne med guacamole og rømme.