Quesadilla med chipotle-kylling
						Beregnet tid
							35 minutter 
						
			
				
					Antall personer
					3
				
			
				
					Krydder skala
					  Mild 
				
			
				
					Ingredienser
					10
				
			Ingredienser
- 3 spiseskjeer olivenolje
 - 1/2 rød paprika, skåret i tynne strimler
 - 1/2 stor løk i tynne skiver
 - 125 g hermetisert eller frossen mais
 - 375 g stekt kylling i strimler
 - 110g cheddar, revet
 - 1 spiseskje chipotle-saus
 - 2 spiseskjeer hakket koriander
 - 6 Old El Paso™ Super Soft Regular Flour Tortillas
 - 6 spiseskjeer Old El Paso™ Thick ‘n Chunky Salsa
 
Slik gjør du
- I en 25 cm non-stick stekepanne varmer du 1 spiseskje olje på middels/høy varme. Tilsett paprika, løk og mais. Stek i 4–5 minutter eller til paprikaen og løken er myknet. Rør av og til. Ta pannen av platen og rør inn kylling, ost, chipotle-saus og koriander. Hell innholdet over i en annen beholder og vask pannen.
 - Pensle den ene siden av hver tortilla med 2 spiseskjeer olje. Ta 1 tortilla og legg den med siden med oljen ned i pannen. Spre 2 spiseskjeer salsa på tortillaen. Bruk en skje til å ha ca. 1/3 av kyllingblandingen på tortillaen. Legg en annen tortilla på toppen med siden med oljen opp.
 - Stek tortillaen i en panne på middels/høy varme i 1 til 2 minutter på hver side, eller til tortillaen er gyllen og osten er smeltet. Gjør det samme med resten av tortillaene, salsaen og kyllingblandingen. Skjær hver quesadilla i stykker til servering.
 
Eksperttips
- Server gjerne med guacamole og rømme.