![Pulled pork med kremet coleslaw](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-no%2Foepp%2Frecipes%2Fpulled-pork-med-kremet-coleslaw-hero.png%3Fw%3D800%26rev%3Dcc1d8f84ae654000bd438482402908aa 1540w)
Pulled pork med kremet coleslaw
Beregnet tid
30 minutter
Antall personer
4
Krydder skala
Medium
Ingredienser
15
Ingredienser
- 2 pakker Old el Paso™ Stand ‘N Stuff Mini™ Tortillas
PULLED PORK
- 1,5 kg benfri svinenakke
- 2 ss flaksalt
- 1 ts nymalt svart pepper
- 1 ss paprikapulver
- 1 ts cayennepepper
- 2 gule løker
- 1 hel hvitløk
- 1 flaske BBQ-saus med røksmak (250 ml)
COLESLAW
- 300 g hvitkål
- 2 gulrøtter
- 1,5 dl crème fraîche
- 1 dl majones
- 1,5 ts dijonsennep
- Salt & pepper
Slik gjør du
- Sett ovnen på 125 grader. Tørk av kjøttet, og gni inn alt krydderet. Legg kjøttet i en ildfast form med lokk. Skrell den gule løken, og skjær den i båter. Skrell hvitløken. Legg all løken rundt kjøttet i formen. Hell over BBQ-sausen, slik at den dekker kjøttet og løken. La stå under lokk i nedre del av ovnen i minst 5 timer, eller til det går an å rive opp kjøttet i tråder. Riv alt kjøttet fra hverandre, og bland det med sausen.
- COLESLAW
Finriv kål og gulrøtter. Bland dem med alle de andre ingrediensene, og smak til med salt og pepper. La gjerne stå 1 time i kjøleskapet før servering.