Pankofriterte fisketacoer med hot mayo, mangosalsa og kokosflak
Beregnet tid
20 minutter
Antall personer
4
Krydder skala
Hot
Ingredienser
19
Ingredienser
- 1 pakke Old el Paso™ Stand ‘N Stuff Mini™ Tortillas
- 600g torskefilet
- 1 ts salt
- 2 krm nymalt svart pepper
- 1,5 dl hvetemel
- 1 egg
- 3 dl panko-brødsmuler
- 1 liter rapsolje
HOT MAYO
- 2 dl majones
- 4 ss Sriracha-saus eller en annen sterk chilisaus
- Salt & pepper
MANGOSALSA
- 200 g mango, fersk eller
- tint fryst
- 1 rød chili
- Saft fra en halv lime
- 2 ss olivenolje
- 1 ss eplesidereddik
- Fersk koriander etter smak
- Salt & pepper
Slik gjør du
- Skjær fisken i større biter. Krydre med salt og pepper. Dypp fisken i mel, vispet egg og til slutt i panko-brødsmulene. Hell oljen i en kjele med høye kanter, og varm den opp til 180 grader. Friter noen fiske-biter om gangen inntil de er gylne, ca. 4 – 5 minutter. La renne av på kjøkken-papir.
- Hot mayo: Bland majones og sterk saus, og smak til med salt og pepper.
- Mangosalsa: Skjær mangoen i mindre biter. Finhakk chilien. Bland alt sammen med limesaft, olivenolje og eplesidereddik. Tilsett koriander etter smak, og smak til med salt og pepper. Garner retten med kokosflak, og drypp hot Pynt over.