Ostedipp med refried black beans
Beregnet tid
30 minutter
Antall personer
8
Krydder skala
Ingredienser
8
Ingredienser
Dipp
- 1 teskje vegetabilsk olje
- 1 boks (435 g) Old El Paso™ Refried Beans
- 100g cheddar, revet
- 1 glass (125 g) Old El Paso™ Thick 'n Chunky Salsa
- 1 spiseskje Old El Paso™ Hot & Spicy tacokrydderblanding
- 50 g fetaost, smuldret
Til servering
- Tortilla-chips
- Paprikaskiver
Slik gjør du
- Forvarm ovnen til 190 °C (varmluft 170 °C). Smør en liten ildfast form med vegetabilsk olje.
- Bland refried beans, cheddar, salsa- og tacokrydderblanding i en liten bolle. Bruk en skje til å overføre blandingen til den ildfaste formen og dryss over fetaost.
- Stek avdekket i 15 til 20 minutter eller til den er gjennomvarm og du ser bobler. Serveres med tortilla-chips og paprikaskiver.
Eksperttips
- For ekstra farge og sprøhet, kan du toppe den varme dippen med finhakket oransje paprika og finhakket vårløk før servering. Delicioso!
- Saltinnholdet til fetaosten fungerer godt sammen med refried bean-dippen, men hvis du foretrekker det, kan du bruke mozzarella eller cheddar.