Ostedipp med refried black beans

Ostedipp med refried black beans

Prøv denne dippen på din neste spillekveld. Refried black beans gir en fantastisk smak, og alle gjestene blir mette.
Beregnet tid 30 minutter
Antall personer 8
Krydder skala
Ingredienser 8

Ingredienser

Dipp

  • 1 teskje vegetabilsk olje
  • 1 boks (435 g) Old El Paso™ Refried Beans
  • 100g cheddar, revet
  • 1 glass (125 g) Old El Paso™ Thick 'n Chunky Salsa
  • 1 spiseskje Old El Paso™ Hot & Spicy tacokrydderblanding
  • 50 g fetaost, smuldret

Til servering

  • Tortilla-chips
  • Paprikaskiver

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 190 °C (varmluft 170 °C). Smør en liten ildfast form med vegetabilsk olje.
  2. Bland refried beans, cheddar, salsa- og tacokrydderblanding i en liten bolle. Bruk en skje til å overføre blandingen til den ildfaste formen og dryss over fetaost.
  3. Stek avdekket i 15 til 20 minutter eller til den er gjennomvarm og du ser bobler. Serveres med tortilla-chips og paprikaskiver.

Eksperttips

  • For ekstra farge og sprøhet, kan du toppe den varme dippen med finhakket oransje paprika og finhakket vårløk før servering. Delicioso!
  • Saltinnholdet til fetaosten fungerer godt sammen med refried bean-dippen, men hvis du foretrekker det, kan du bruke mozzarella eller cheddar.