![Ostedipp med refried black beans](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-no%2Foepp%2Frecipes%2Fnew-cheesy-refried-black-bean-dip-hero.jpg%3Fw%3D800%26rev%3Df00660ff35714a62bdbb19eb92dba7a8 1540w)
Ostedipp med refried black beans
Beregnet tid
30 minutter
Antall personer
8
Krydder skala
Ingredienser
8
Ingredienser
Dipp
- 1 teskje vegetabilsk olje
- 1 boks (435 g) Old El Paso™ Refried Beans
- 100g cheddar, revet
- 1 glass (125 g) Old El Paso™ Thick 'n Chunky Salsa
- 1 spiseskje Old El Paso™ Hot & Spicy tacokrydderblanding
- 50 g fetaost, smuldret
Til servering
- Tortilla-chips
- Paprikaskiver
Slik gjør du
- Forvarm ovnen til 190 °C (varmluft 170 °C). Smør en liten ildfast form med vegetabilsk olje.
- Bland refried beans, cheddar, salsa- og tacokrydderblanding i en liten bolle. Bruk en skje til å overføre blandingen til den ildfaste formen og dryss over fetaost.
- Stek avdekket i 15 til 20 minutter eller til den er gjennomvarm og du ser bobler. Serveres med tortilla-chips og paprikaskiver.
Eksperttips
- For ekstra farge og sprøhet, kan du toppe den varme dippen med finhakket oransje paprika og finhakket vårløk før servering. Delicioso!
- Saltinnholdet til fetaosten fungerer godt sammen med refried bean-dippen, men hvis du foretrekker det, kan du bruke mozzarella eller cheddar.