![Mini Stand’N™ Taco med kjøttdeig og ost](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-no%2Foepp%2Frecipes%2Fbeefandcheeseminitacos-hero.jpg%3Fw%3D800%26rev%3D6ee2cabca6e74057b893dfbd949833d8 1540w)
Mini Stand'N Stuff™ Taco med kjøttdeig og ost
Beregnet tid
25 minutter
Antall personer
4
Krydder skala
Mild
Ingredienser
12
Ingredienser
Taco
- 1 1/2 spiseskje vegetabilsk olje
- 1 pakke Old El Paso™ Stand'N Stuff™ Mini Soft Flour Tortillas
- 250 g storfekjøttdeig
- 1/2 gul paprika, uten frø og finhakket
- 1/2 pakke Old El Paso™ Taco Spice Mix
- 50 ml vann
- 1 liten romanosalat, revet
- 18 cherrytomater, halvert
- 3–4 spiseskjeer Old El Paso™ Sauce
- 40 g cheddarost, fint raspet eller fetaost, smuldret
Til servering
- Rømme
- Limebåter
Slik gjør du
- Forvarm ovnen til 200 ºC (180 ºC for varmluft). Pensle litt olje på tortillaene. Legg dem på et usmurt bakepapir. Stek i 5 minutter eller til kantene på tortillaene er lett brunet. La dem avkjøles.
- I mellomtiden varmer du resten av oljen i en stor non-stick stekepanne på middels høy varme. Legg på stekene og stek i 5–6 minutter, der du rører regelmessig til de er helt brunet. Rør inn paprika, tacokrydder og vann og stek i ytterligere 10 minutter, der du rører av og til.
- Fordel salaten og tomatene på tortillaene og ha kjøttblandingen på toppen, sauce og Cheddar eller feta. Serveres med rømme og limebåter.
Eksperttips
- Prøv å erstatte paprika med hermetisert mais eller hakket sopp.
- Ha raspet rød eller grønn chili på toppen for ekstra smak.