Meksikanske piroger med tomatsalat

Meksikanske piroger med tomatsalat

Antall personer 4
Ingredienser 15

Ingredienser

Meksikanske piroger

  • 4 butterdeigplater
  • 2 kyllingbryst
  • 1 ss matolje
  • 1/2 ts Old El Paso™ Taco Spice Mix
  • 1 sjalottløk
  • 2 kvaster koriander
  • 1 dl revet ost
  • 1 egg
  • Salt

Tomatsalat

  • 12 cocktailtomater i ulike farger
  • 2 ss olivenolje
  • 2 lime
  • 1/2 chili
  • 4 vårløker
  • Salt

Slik gjør du

  1. Meksikanske piroger
    Sett ovnen på 200 °C.
  2. Strimle kyllingen smått.
  3. Varm deretter opp matolje og stek kyllingen sammen med kryddermiks og strimlet sjalottløk til den er gjennomstekt og har en gyllenbrun farge.
  4. Krydre med strimlet koriander og smak til med salt.
  5. Del deretter butterdeigplatene i åtte biter og fordel den stekte kyllingen jevnt.
  6. Brett sammen til små knytter og topp med revet ost.
  7. Visp egget og pensle knyttene.
  8. Stek dem i ovnen til de er gyllenbrune, ca. 10 minutter.
  9. Tomatsalat
    Del tomatene på lengden og vend dem i olivenolje.
  10. Bland i finhakket chili, skivet løk og presset lime.
  11. Smak til med salt og eventuelt mer chili for litt ekstra sting.

Produkter i oppskriften