![Meksikanske piroger med tomatsalat](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-no%2Foepp%2Frecipes%2Fmeksikanske-piroger-med-tomatsalat-hero.png%3Fw%3D800%26rev%3Daaa9ceaf962145569e68c36824f63856 1540w)
Meksikanske piroger med tomatsalat
Antall personer
4
Ingredienser
15
Ingredienser
Meksikanske piroger
- 4 butterdeigplater
- 2 kyllingbryst
- 1 ss matolje
- 1/2 ts Old El Paso™ Taco Spice Mix
- 1 sjalottløk
- 2 kvaster koriander
- 1 dl revet ost
- 1 egg
- Salt
Tomatsalat
- 12 cocktailtomater i ulike farger
- 2 ss olivenolje
- 2 lime
- 1/2 chili
- 4 vårløker
- Salt
Slik gjør du
- Meksikanske piroger
Sett ovnen på 200 °C. - Strimle kyllingen smått.
- Varm deretter opp matolje og stek kyllingen sammen med kryddermiks og strimlet sjalottløk til den er gjennomstekt og har en gyllenbrun farge.
- Krydre med strimlet koriander og smak til med salt.
- Del deretter butterdeigplatene i åtte biter og fordel den stekte kyllingen jevnt.
- Brett sammen til små knytter og topp med revet ost.
- Visp egget og pensle knyttene.
- Stek dem i ovnen til de er gyllenbrune, ca. 10 minutter.
- Tomatsalat
Del tomatene på lengden og vend dem i olivenolje. - Bland i finhakket chili, skivet løk og presset lime.
- Smak til med salt og eventuelt mer chili for litt ekstra sting.