![Meksikanske maiskolber med sitronsmør](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-no%2Foepp%2Frecipes%2Fmeksikanske-maiskolber-med-sitronsmor-hero.png%3Fw%3D800%26rev%3D65a5517480a941dfacb60690fee9c2d8 1540w)
Meksikanske maiskolber med sitronsmør
Beregnet tid
30 minutter
Antall personer
4
Krydder skala
Medium
Ingredienser
6
Ingredienser
- 4 maiskolber
- 2 ss olivenolje
- 1 sitron
- 6 ss romtemperert okologisk smor
- 1 ts Old El Paso™ Taco Spice Mix
- Salt
Slik gjør du
- Skrell av kun det gule skallet av sitronen, finhakk og bland i smoret.
- Smak til med salt og presset sitronjuice.
- Rull maiskolbene i olivenolje, tacokrydder og salt.
- Grill maiskolbene gyllenbrune og servermed sitronsmor.