Meksikansk Shepherd’s Pie
Beregnet tid
30 minutter
Antall personer
4
Krydder skala
Hot
Ingredienser
11
Ingredienser
- 1/2 spiseskje vegetabilsk olje
- 1 bunt vårløk i skiver
- 2 teskjeer mildt chilipulver
- 1 teskje malt spisskummen
- 500 g kjøttdeig av storfe
- 1 glass (240g) Old El Paso™ Thick ‘n Chunky Salsa
- 1 boks (340 g) mais, drenert
- 800 g ferdig potetmos, varmet etter instruksjonene på pakken
- 50g cheddar, revet
- 1 mellomstor tomat, skåret i tynne båter
- Tortilla-chips, hvis ønskelig
Slik gjør du
- Varm oljen i en stor 25 cm ovn-sikker non-stick stekepanne eller grunn kasserolle og stek 3/4 av vårløken i 2 til 3 minutter, på middels/høy varme. Rør inn krydderet og stek i 1 minutt før du tilsetter kjøttdeigen av storfe. Fortsett å steke i 5 til 7 minutter, til kjøttet er gjennomstekt. Rør inn salsa og mais, og smak til med salt og pepper. Kok opp og skru deretter ned til middels/lav varme og la det koke i 4 til 5 minutter.
- Forvarm grillen til middels/høy. Øs potetmosen over kjøttdeigblandingen og dryss over ost og den resterende vårløken. Stek i 10 minutter, til osten har smeltet og begynt å bli brun.
Eksperttips
- For å spare tid, kan du steke kjøttet og løken på forhånd og oppbevare den i kjøleskapet til du skal lage resten av oppskriften.