
Meksikansk lasagne med grønnsaker
Beregnet tid
1 timer
5 minutter
Antall personer
6
Krydder skala
Mild
Ingredienser
7
Ingredienser
- Formfett eller litt olje
- 1 glass (344 g) Old El Paso™ Enchiladasaus
- 10 Old El Paso™ Super Soft Mini Flour Tortillas
- 500g stekt kylling i strimler
- 500 g tomater, frø fjernet og kuttet i terninger
- 1 rødløk, finhakket
- 1 grønn chili, finhakket
Slik gjør du
- Forvarm ovnen til 190 °C (varmluft 170 °C). Spray eller smør en 20 cm firkantet ildfast form (ca. 2 liter) med formfett eller olje. Fordel 1/4 av enchilada-sausen nederst i den ildfaste formen.
- Plasser 4 tortillaer nederst i formen (riv og la dem overlappe om nødvendig, slik at bunnen blir helt dekket). Legg på én tredjedel av kyllingen, tomatene, rødløken, grønne chilier og ost. Bruk en skje til å tilsette en tredjedel av den gjenværende enchilada-sausen.
- Legg 3 tortillaer over enchilada-sausen (riv og la dem overlappe om nødvendig, slik at du får et nytt lag). Trykk lett ned. Gjør det samme med resten av ingrediensene, slik at du lager 2 til kyllinglag og ett til tortillalag. Avslutt med å drysse over ost.
- Stek avdekket i 40 minutter, eller til du ser bobler og retten er gjennomvarm. La stå i 10 minutter før servering.
Eksperttips
- Server gjerne med litt rømme, guacamole og fersk koriander.
- Gjør den vegetarisk – Bruk stekte rotgrønnsaker som et alternativ til kylling. Stekt flaskegresskar, paprika og squash er godt.