Maissuppe med koriander og svinekarréspyd med lime
Ingredienser
14
Ingredienser
Suppe
- 1 sjalottløk
- 1 ss smør
- 2 dl mais
- 6 dl kyllingbuljong
- 1 sitron
Svinekarréspyd med lime
- 0,5 g svinekarré
- 1 lime
- 2 ss soya
- 4 trespyd
Mais- og eplesalsa
- 1 dl mais
- 1 grønt epl
- 1 kvist koriander
- 1 lime
- 3 ss olivenolje
Slik gjør du
- Suppe:
Finhakk løken og fres den i smør med mais uten at den tar farge. - Tilsett buljong og fløte og la det småkoke på svak varme i 10 minutter.
- Bland jevnt i mikser og smaksett med salt, pepper og sitronjuice.
- Rør i suppen slik at den skummer ved servering.
- Svinekarréspyd med lime:
Skjær kjøttet i små skiver og mariner i soya. Skjær limen i tynne skiver. - Træ kjøttet og limen på trespyd og krydre med salt og pepper.
- Grill på høy varme rundt hele spydet og stek ferdig i ovn på 150 grader i 5–8 minutter.
- Majs och äpplesalsa:
Skjær eplet i små terninger og strimle korianderen. - Bland alle ingrediensene og krydre med salt og pepper.