![Kylling og tortilla-suppe](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-no%2Foepp%2Frecipes%2Fchicken-tortilla-soup-hero.jpg%3Fw%3D800%26rev%3D4e223f1d862f450f9703eb1c85d6c183 1540w)
Kylling og tortilla-suppe
Beregnet tid
6 timer
20 minutter
Antall personer
6
Krydder skala
Hot
Ingredienser
13
Ingredienser
Suppe
- 500 g kyllingbryst
- 1 mellomstor løk, finhakket
- 275 g hakkede tomater med chili (fra en boks eller kartong)
- 275 g Old El Paso™ Enchiladasaus
- 1 grønn chili, hakket
- 1 terning kyllingbuljong
- 125 g hermetisert eller frossen mais
- 3 fedd hvitløk, finhakket
- 2 teskjeer mildt chilipulver
- 1 1/2 teskje malt spisskummen
- 1/2 teskje salt
- 4 Old El Paso™ Super Soft Corn Tortillas, skåret i 3 cm strimler
Til servering
- Liten håndfull ferske korianderblader
Slik gjør du
- Spray en stor slowcooker med formfett. Plasser kyllingen i slowcookeren med alle de resterende suppeingrediensene.
- Sett på lokket og stek på lav varmeinnstilling i 6 til 7 timer.
- Ta kyllingen over på en skjærefjøl og skjer den i strimler. Legg de tilbake i slowcookeren med alle de andre ingrediensene. Øs innholdet i dype skåler og server pyntet med koriander.
Eksperttips
- Pynt suppeskålene med hakket, fersk vårløk eller knuste tortilla-chips.
- Å koke maistortilla-strimlene i suppen fra begynnelsen av gjør at suppen tykner naturlig og det gir suppen litt ekstra tekstur.