Kylling og tortilla-suppe

Kylling og tortilla-suppe

Kom hjem til kylling og tortilla-suppe i slowcookeren, laget av Old El Paso® enchilada-saus og grønnsaker – perfekt som et meksikansk måltid.
Beregnet tid 6 timer 20 minutter
Antall personer 6
Krydder skala Hot
Ingredienser 13

Ingredienser

Suppe

  • 500 g kyllingbryst
  • 1 mellomstor løk, finhakket
  • 275 g hakkede tomater med chili (fra en boks eller kartong)
  • 275 g Old El Paso™ Enchiladasaus
  • 1 grønn chili, hakket
  • 1 terning kyllingbuljong
  • 125 g hermetisert eller frossen mais
  • 3 fedd hvitløk, finhakket
  • 2 teskjeer mildt chilipulver
  • 1 1/2 teskje malt spisskummen
  • 1/2 teskje salt
  • 4 Old El Paso™ Super Soft Corn Tortillas, skåret i 3 cm strimler

Til servering

  • Liten håndfull ferske korianderblader

Slik gjør du

  1. Spray en stor slowcooker med formfett. Plasser kyllingen i slowcookeren med alle de resterende suppeingrediensene.
  2. Sett på lokket og stek på lav varmeinnstilling i 6 til 7 timer.
  3. Ta kyllingen over på en skjærefjøl og skjer den i strimler. Legg de tilbake i slowcookeren med alle de andre ingrediensene. Øs innholdet i dype skåler og server pyntet med koriander.

Eksperttips

  • Pynt suppeskålene med hakket, fersk vårløk eller knuste tortilla-chips.
  • Å koke maistortilla-strimlene i suppen fra begynnelsen av gjør at suppen tykner naturlig og det gir suppen litt ekstra tekstur.