Kylling og oste quesadillas med tomatsalsa
Ingredienser
7
Ingredienser
- 1 pakke Old El Paso™ Corn Tortillas
- 4 kyllingfileter, strimlede eller oppskåret i små biter
- 250 g revet ost, halvparten cheddar, halvparten mozzarella
- 1 rødløk
- 1 glass Old El Paso™ Thick 'n' Chunky Salsa
- 1 boks mais
- 12 ss matolje
Slik gjør du
- Varm opp en stekepanne med olje, og fres kyllingen til den har fått en gyllenbrun farge og er gjennomstekt.
- Varm opp en annen stekepanne med olje. Legg en tortillalefse i stekepannen, og legg på ca. en åttedel av salsaen, kyllingen, rødløken og maisen, og strø over en åttedel av den revne osten (jobb raskt!).
- Stek den fylte tortillaen i 1 minutt til undersiden er lys gyllenbrun og sprø. Brett forsiktig over halvparten av tortillaen ved hjelp av en stekespade, og trykk sammen kantene slik at den lukkes. Stek ytterligere noen minutter til den er sprø og gyllen.
- Gjør det samme med resten av tortillalefsene.
- Del i to, og server med for eksempel guacamole og oliven.