![Kylling enchiladas](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-no%2Foepp%2Frecipes%2Fchicken-enchiladas-hero-no.jpg%3Fw%3D800%26rev%3D8bc5fbdc14704b81a4071d537e67cc1d 1540w)
Kylling enchiladas
Beregnet tid
45 minutter
Krydder skala
Mild
Ingredienser
10
Ingredienser
- Stekespray eller olje
- 250g Old El Paso™ Cooking Sauce for Enchiladas
- 1 liten neve koriander, hakket, pluss litt ekstra for servering
- 1 liten neve flat persille, hakket
- 1 ss limejuice
- 2 hvitløksfedd
- 300 g stekt kylling eller kalkun, revet
- 110 g revet mozzarellaost
- 8 Old El Paso™ Restaurante Mini Super Soft Flour Tortillas
- 1 medium lime, skåret i båter
Slik gjør du
- Forvarm ovnen til 200 °C (170 °C varmluftovn), gass på 4. Smør en 1,5 liter form med stekespray eller olje.
- Ha enchiladasausen, koriander, persille, limejuice og hvitløk i en blender eller husholdningsmaskin. Kjøres på 30 sek. til blandingen er jevn.
- Bland sammen kyllingen og 3/4 (omtrent 80 g) av osten i en liten bolle. Spre kyllingblandingen på tortillaene. Rull tortillaene rundt kyllingblandingen og legg dem i formen med skjøten ned. Hell sausblandingen over enchiladaene. Strø over resten av osten.
- Stek, dekket med folie, i 15 minutter; fjern folien og stek videre i 5 -10 minutter eller til gyldne. Serveres med limebåter og ekstra koriander.
Eksperttips
- Serveres med guacamole og rømme.
- Du kan gjerne bruke cheddar som alternativ til mozzarella.