Kylling-enchilada-lasagne
Beregnet tid
1 timer
15 minutter
Krydder skala
Mild
Ingredienser
12
Ingredienser
Lasagne
- 1 glass (344 g) Old El Paso™ Enchiladasaus
- 125 g Old El Paso™ Thick 'n Chunky Salsa
- 500g stekt kylling i strimler
- 125 g rømme
- 8 vårløk i skiver
- 2 spiseskjeer Old El Paso™ Garlic & Paprika tacokrydderblanding
- 1 pakke Old El Paso™ Super Soft Corn Tortillas (8 stykk), skjært i to
- 225 g cheddar, revet
- 100 g Old El Paso™ Original Nachips™
Til servering
- 1 stor tomat, hakket
- 2 spiseskjeer sorte oliven, i skiver
- Liten håndfull ferske korianderblader
Slik gjør du
- Forvarm ovnen til 190 °C (varmluft 170 °C). Smør en stor ildfast form (ca. 3 liter). Bland enchilada-sausen og salsaen i en liten bolle og hell 3/4 av blandingen over i en stor bolle, mens du setter 1/4 til sides.
- Tilsett kylling, rømme, halvparten av vårløken og tacokrydderet i den store bollen og bland sammen.
- Øs over resten av enchilada-sausblandingen i bunnen av den ildfaste formen. Legg halvparten av tortilla-stykkene over sausen. La dem overlappe om nødvendig. Legg halvparten av kyllingblandingen over tortillaene, dryss på 2/3 av osten. Gjenta prosessen med resten av tortillaene og kyllingblandingen. Spre tortilla-chips og den gjenværende osten over retten, dekk med folie og stek i 30 til 35 minutter.
- Ta ut av ovnen og server med tomater, oliven, den gjenværende vårløken og korianderblader.
Eksperttips
- Du kan lage denne retten ved bruk av 500 g stekt kjøttdeig av storfe i stedet for kylling.
- Server gjerne med en fersk og smakfull ruccolasalat.