![Kylling BLT Taco-salat](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-no%2Foepp%2Frecipes%2Fchicken-blt-taco-salad-hero.jpg%3Fw%3D800%26rev%3D7eede777d68648af9a3336357412cec6 1540w)
Kylling BLT Taco-salat
Beregnet tid
1 timer
Antall personer
8
Krydder skala
Mild
Ingredienser
11
Ingredienser
Dressing
- 125 g Old El Paso™ Thick ‘n Chunky Salsa
- 125 g fransk dressing
Salat
- 8 skiver bacon, skåret i 1 cm biter
- 4 kyllingbryst uten skinn opg bein, i skiver
- 1 romanosalat, i skiver
- 1 gul paprika, hakket
- 2 store tomater, hakket
- 1 avokado, skrellet, stein fjernet og kuttet i skiver
- 175g cheddar, revet
Til servering
- Rømme
- Old El Paso™ Original Nachips™
Slik gjør du
- Bland ingrediensene til dressingen sammen i en mellomstor bolle.
- Stek bacon i en stor non-stick stekepanne (ca. 30 cm) på middels/høy varme, til de er sprøe og gylne. Ta ut den stekte baconen ved hjelp av en hullsleiv, slik at eventuelt gjenværende stekefett blir igjen i pannen. Legg kyllingen i stekefettet. Stek i 4 til 6 minutter, til den er brun og ikke lenger rosa i midten. La den avkjøles litt. Sett i kjøleskap i 30 minutter eller til den er helt avkjølt.
- Legg lag med salat, kylling, bacon, paprika og tomater i en dyp salatskål. Topp med dressing. Serveres umiddelbart eller oppbevar i kjøleskap i inntil 24 timer.
- Like før servering pynter du den med avokado og ost. Server med rømme og tortilla-chips.
Eksperttips
- For å spare tid, kan du kjøpe bacon og kylling som allerede er stekt.