Klassiske kylling-fajitas med mais, avokado og koriandersalsa
Beregnet tid
50 minutter
Antall personer
4
Krydder skala
Mild
Ingredienser
12
Ingredienser
- 1 Old El Paso™ Gluten Free Smoky BBQ Fajita Kit
- 500 g kyllingfileter
- 1 rød paprika
- 1 grønn paprika
- 1 løk
- 1 boks mais
- 1 avokado
- 3 vårløker
- Sorte oliven
- 1/2 lime
- koriander
- Grønn chilli (etter ønske)
Slik gjør du
- Skjær kylling, løk og paprika i strimler. Varm litt olje i en stekepanne og stek kyllingen på medium/høy varme til den er gjennomstekt. Tilsett løk og paprika og la steke videre i 5 - 10 minutter. Hell over den glutenfrie krydderblandingen og stek til kyllingen er brun og grønnsakene sprø.
- Skrell avokadoen og kutt den i terninger. Bland sammen avokado, mais og juicen av en halv lime i en bolle. Hakk vårløk, koriander og chilli. Tilsett oliven, vårløk, koriander og chilli i bollen. Bland godt og sett til side.
- Varm opp tortillaene.
- I mikrobølgeovn: Stikk hull på forpakningen og legg den inn i mikrobølgeovnen. Varm opp i 35 sekunder på full styrke (800 Watt). Åpne pakningen og dra fra hverandre tortillaene.
- I panne: Varm opp en stekepanne og stek tortillaene i 5 sekunder på hver side. Pakk inn i et kjøkkenhåndkle for å dampe. - Sett kylling og paprika, tortillaene, mais- og tomatsalsaen på bordet så alle kan lage sin egen!
Eksperttips
- Du kan spe på med revet ost, sorte bønner, salat eller litt guacamole!