
Hvitløk & chilli reke-tortillalommer med mais og avokado-guacamole
Beregnet tid
25 minutter
Antall personer
4
Krydder skala
Mild
Ingredienser
13
Ingredienser
- 1 pakke Old El Paso™ Tortilla Pockets™
- 4 ss Old El Paso™ Thick 'N Chunky Salsa
- 1 x 198 g boks maiskorn, avrent
- 2 modne avokadoer, moset uten skall og stein
- 2 ss frisk, hakket koriander, pluss ekstra til pynt
- Juice fra 1 lime
- 1 ss olivenolje
- 400 g kokte og skrelte reker, tint
- 1 hvitløksfedd, hakket
- 1 rød chilli, uten frø, finhakket
- 2 vårløker i skiver
- 1/2 hjertesalat, i skiver
- 200 g cherrytomater, delt i to
Slik gjør du
- Bland sammen mais, avokado, koriander og limejuice i en bolle. Krydre og sett bort.
- Varm oljen i en stor stekepanne på sterk varme og stek reker, hvitløk og chilli i 2-3 minutter under omrøring. Band inn krydderblandingen og 1 ss vann og la koke videre i 1 minutt. Rør inn vår løken.
- Varm opp tortillalommene slik det angis på pakken.
- Server de varme tortillalommene med rekeblandingen, guacamole, salsaen og de ekstra korianderbladene i boller hver for seg og la alle bestemme sitt eget fyll.
Eksperttips
- Bytt gjerne ut rekene med ferdigkokt, revet kylling.
- Hermetiske maiskorn er raske og enkle å bruke, men du kan gjerne bruke ferske maiskolber hvis du har. Kok kolbene og skjær av kornene med en kniv. Bland inn i guacamole som ovenfor.