Huevos Rancheros frokostburrito tortillalommer

Huevos Rancheros frokostburrito tortillalommer

Egg, bacon og pølse - en klassisk frokostblanding samlet i en praktisk Tortilla Pocket!
Beregnet tid 35 minutter
Antall personer 4
Krydder skala Medium
Ingredienser 11

Ingredienser

  • 1 pakke Old El Paso™ Tortilla Pockets™
  • 4 ss Old El Paso™ Thick 'N Chunky Salsa
  • 300 g pancetta i terninger
  • 270 g svinepølse, skåret i små biter
  • 1 løk i skiver
  • 1 ss olivenolje
  • 8 store økologiske egg, vispet
  • 150 g tomater, hakket
  • 1 ss frisk, hakket koriander, pluss ekstra til pynt
  • 2 avokadoer, i tynne skiver, uten skall og stein
  • 100 g revet cheddarost

Slik gjør du

  1. Varm en stor stekepanne på medium-sterk varme og stek pancettaen, pølsene og løken under omrøring i 10 minutter, til alt er gjennomstekt og gyllent. Bland inn halvparten av krydderblandingen de siste 2 minuttene. Ta ut med en hullsleiv og sett til siden. Hell ut resten av oljen og tørk av pannen.
  2. Varm oljen i pannen og stek eggene med resten av krydderblandingen under omrøring på lav varme i 3 - 4 minutter, til massen stivner. Rør inn tomater og koriander.
  3. Varm opp tortillalommene slik det angis på pakken.
  4. Server de varme tortillalommene med pancetta og pølse-blandingen, eggerøren, avokado, ost, salsaen og de ekstra korianderbladene i boller hver for seg og la alle bestemme sitt eget fyll!

Eksperttips

  • Bytt ut med din egen type pølse i denne oppskriften.
  • Hvis du ikke finner pancetta, kan du bruke bacon i skiver eller terninger.
  • GJØR KLART PÅ FORHÅND - stek pancettaen, pølsene og løken kvelden i forveien så frokosten går raskere. Varm opp til rykende varm i en stekepanne og lag fersk eggerøre på morgenen.