Huevos Rancheros frokostburrito tortillalommer
Beregnet tid
35 minutter
Antall personer
4
Krydder skala
Medium
Ingredienser
11
Ingredienser
- 1 pakke Old El Paso™ Tortilla Pockets™
- 4 ss Old El Paso™ Thick 'N Chunky Salsa
- 300 g pancetta i terninger
- 270 g svinepølse, skåret i små biter
- 1 løk i skiver
- 1 ss olivenolje
- 8 store økologiske egg, vispet
- 150 g tomater, hakket
- 1 ss frisk, hakket koriander, pluss ekstra til pynt
- 2 avokadoer, i tynne skiver, uten skall og stein
- 100 g revet cheddarost
Slik gjør du
- Varm en stor stekepanne på medium-sterk varme og stek pancettaen, pølsene og løken under omrøring i 10 minutter, til alt er gjennomstekt og gyllent. Bland inn halvparten av krydderblandingen de siste 2 minuttene. Ta ut med en hullsleiv og sett til siden. Hell ut resten av oljen og tørk av pannen.
- Varm oljen i pannen og stek eggene med resten av krydderblandingen under omrøring på lav varme i 3 - 4 minutter, til massen stivner. Rør inn tomater og koriander.
- Varm opp tortillalommene slik det angis på pakken.
- Server de varme tortillalommene med pancetta og pølse-blandingen, eggerøren, avokado, ost, salsaen og de ekstra korianderbladene i boller hver for seg og la alle bestemme sitt eget fyll!
Eksperttips
- Bytt ut med din egen type pølse i denne oppskriften.
- Hvis du ikke finner pancetta, kan du bruke bacon i skiver eller terninger.
- GJØR KLART PÅ FORHÅND - stek pancettaen, pølsene og løken kvelden i forveien så frokosten går raskere. Varm opp til rykende varm i en stekepanne og lag fersk eggerøre på morgenen.