![Grønnsakssuppe med linser](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-no%2Foepp%2Frecipes%2Flentil-vegetable-soup-hero.jpg%3Fw%3D800%26rev%3De8ffa57a7b9b404ea50f6942e86f2a60 1540w)
Grønnsakssuppe med linser
Beregnet tid
50 minutter
Antall personer
6
Krydder skala
Mild
Ingredienser
13
Ingredienser
Suppe
- 1 stor løk, hakket
- 2 teskjeer mildt chilipulver
- 1 teskje salt
- 1 teskje malt spisskummen
- 2 fedd hvitløk, finhakket
- 170 ml krydret tomatjuice
- 750 ml vann
- 225 g tørkede grønne linser, skylt
- 500g hakkede tomater
- 1 grønn chili, finhakket
- 200 g fersk eller frossen mais
- 2 små squash, kuttet i tynne strimler (400 g)
Til servering
- Old El Paso™ Original Nachips™
Slik gjør du
- Tilsett løk, chilipulver, salt, spisskummen, hvitløk og tomatjuice i en stor kjele og kok opp. Skru ned varmen og la den småkoke med lokk i 5 minutter.
- Tilsett vannet, linsene, tomatene og chilien. Kok opp og skru deretter ned varmen og la den småkoke med lokk i 20 minutter.
- Tilsett mais og la den deretter småkoke med lokk i 10 minutter. Rør inn squash og la den småkoke med lokk i ytterligere 5 minutter, til linsene og squashen er gjennomkokte og møre. Serveres med chips.
Eksperttips
- Tilsett en til chili hvis du foretrekker en hottere rett. Chilier har ulik sterkhetsgrad, så sørg for å prøve deg fram og smake før du serverer.
- Her kan du bruke røde linser hvis du foretrekker det.