Grønnsakssuppe med linser
Beregnet tid
50 minutter
Antall personer
6
Krydder skala
Mild
Ingredienser
13
Ingredienser
Suppe
- 1 stor løk, hakket
- 2 teskjeer mildt chilipulver
- 1 teskje salt
- 1 teskje malt spisskummen
- 2 fedd hvitløk, finhakket
- 170 ml krydret tomatjuice
- 750 ml vann
- 225 g tørkede grønne linser, skylt
- 500g hakkede tomater
- 1 grønn chili, finhakket
- 200 g fersk eller frossen mais
- 2 små squash, kuttet i tynne strimler (400 g)
Til servering
- Old El Paso™ Original Nachips™
Slik gjør du
- Tilsett løk, chilipulver, salt, spisskummen, hvitløk og tomatjuice i en stor kjele og kok opp. Skru ned varmen og la den småkoke med lokk i 5 minutter.
- Tilsett vannet, linsene, tomatene og chilien. Kok opp og skru deretter ned varmen og la den småkoke med lokk i 20 minutter.
- Tilsett mais og la den deretter småkoke med lokk i 10 minutter. Rør inn squash og la den småkoke med lokk i ytterligere 5 minutter, til linsene og squashen er gjennomkokte og møre. Serveres med chips.
Eksperttips
- Tilsett en til chili hvis du foretrekker en hottere rett. Chilier har ulik sterkhetsgrad, så sørg for å prøve deg fram og smake før du serverer.
- Her kan du bruke røde linser hvis du foretrekker det.