![Grilltacoburger](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-no%2Foepp%2Frecipes%2Fgrilltacoburger-hero.png%3Fw%3D800%26rev%3D574c59a8c25c47d0a454d7cc6015df97 1540w)
Grilltacoburger
Beregnet tid
30 minutter
Antall personer
4
Krydder skala
Mild
Ingredienser
13
Ingredienser
Burger
- 600 g kjottdeig
- 4 ss vann
- 1 ss dijonsennep
- 1 ss Old El Paso™ Taco Spice Mix
- 1 ss salt
- Olivenolje
Garnityr
- 1 rodlok
- 4 tomater
- 1 avokado
- 250 g mozzarella
Salat
- Old El Paso™ Thick ’n’ Chunky Salsa
- 4 rundstykker
- 2 ss olivenolje
Slik gjør du
- Burger
Bland kjottdeigen med salt og sennep til en jevn rore. - Vend forsiktig i vann og bland.
- Form til 4 burgere.
- Pensle pa olivenolje og krydre med tacokrydder.
- Grill tacoburgerne pa grillen.
- Garnityr
Kutt mozzarella, tomat, rodlok og avokado i skiver. - Del rundstykkene pa midten.
- Vend brodene og tomatene i litt olivenolje og stek pa grillen til onsket farge.
- Legg burgeren pa brodet, legg pa tomat, rodlok, mozzarella og avokado.
- BBQ coleslaw og meksikanske maiskolber med sitronsmor passer perfekt som tilbehor!