![Grillet kylling med syrlig limemajones](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-no%2Foepp%2Frecipes%2Fgrillet-kylling-med-syrlig-limemajones-hero.png%3Fw%3D800%26rev%3D11662d8852734bd88ed02ae612fc83f3 1540w)
Grillet kylling med syrlig limemajones
Beregnet tid
20 minutter
Antall personer
4
Krydder skala
Medium
Ingredienser
10
Ingredienser
- 4 kyllingfileter
- Old El Paso™ Taco kryddermiks
- 1 spiseskje mat- eller olivenolje
- 2 mellomstore tomater, hakkede
- 1 avokado, skåret i terninger
- 1 rødløk, finhakket
- 1 salathode i strimler
- 4 ss majones
- 1 Juice og skall fra lime
- Old El Paso™ Taco Shells
Slik gjør du
- Bland tomatene, rødløken og avokadoen til en salat.
- Bland juicen og skallet fra limefrukten med majonesen.
- Bland Old El Paso™ Taco kryddermiks med oljen i en stor bolle, og legg kyllingen i blandingen slik at den dekkes godt. Tilbered kyllingfiletene på en middels varm grill eller i en grillpanne i 12-15 minutter, og snu noen ganger. Kontroller at kyllingen er gjennomstekt, og skjær den deretter opp i fine skiver.
- Varm tacoskjellene ved å følge anvisningene på pakken.
- Fyll de sprø tacoskjellene med kylling, avokadosalat, strimlede salatblader, en stor klatt syrlig limemajones, og nyt det hele.